Rune i dusjen…

Reporter Rune er ombord Kystvaktskipet Svalbard denne uka, og selvsagt blogger han. Les scener fra dusjen ombord under bildet:

dsc_0007.JPG

Det er sikker ikke mange radioreportere som har gjort forsøk på å dusje når skipet ruller i tung sjø, men det har jeg!

Tidlig søndag morgen da Kystvaktskipet Svalbard inspiserte en spansk tråler på Hjelmsøybanken så var det tid for helgedusjen. Skipet gynget kraftig og jeg inntok dusjkabinettet. Det var håndtak å holde fast i så selve dusjingen gikk greit, men det som skjedde under tørkeprosessen var vanskeligere. For mens jeg sto der og tørket mitt velformede luksuslegeme så kom et par store bølger.

Båten krenget kraftig først mot høyre (styrbord) så kjapt til venstre (babord) og jeg stod med våte føtter på et glatt gulv (dørken). Den nærmeste veggen jeg kunne holde meg i det var ingen vegg, med døra ut til lugaren. Venstre arm skjøt ut, og hva fikk hånda tak i? Jo dørklinka!Ut døra forsvant jeg og jeg tenkte ”nå går nesa rett i veggen”. Alt gikk veldig fort.

Jeg stirret på veggen og gjorde meg klar for ilende smerter i nesa, men til alt hell så kom det en bølge som gjorde at skipet hevet seg. Og hva ble så resultatet av det? Jo, den 90 kilos tunge kroppen havnet i køya. Bløtt og behagelig lå jeg der og sprellet.

Ingen smerter, ingen ødelagt nese. Må jo bare rette en stor takk til den siste dønningen!

Dette innlegget ble publisert i Behind the scenes, Rune og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *