Ny uke, nye muligheter

Per SundnesEt hvileskjær hadde man håpet at mandag og tirsdag skulle bli, men slik er det ikke i MGP. Jeg har tapet vorspielsending med Hanne Hoftun, som alle må høre på P1 lørdag kl. 17.03
Der møter dere alle artistene i delfinale to og der får høre en kostelig ”We Are The World”-variant av ”La det swinge”. Jeg brukte også anledningen til å håndtere Vilma, Venke Knutsons datter som jeg så bråkjekt lovde at jeg skal passe i Bodø. Det viser seg at vi har samme vokabular, hun er åtte måneder gammel.

Jeg vil benytte anledningen til å takke Hanne Hoftun for at hun er en super MGP-entusiast som bidrar til å heve programmet.

Nå er det hjem og pakke lekene, og prøve å huske på det jeg glemte sist, som for eksempel pensko, t-skjorter og fuktighetskrem. Det er jo spesielt å dra til Bodø siden det er plassen jeg kaller for hjem. Håper Marte og Mattias skal få smake på mammas kjøttboller, noe hun brånekter å servere, for til og med i Bodø er takoen kommet. Gleder meg også til å være værtskap for MGP-lokal, nivået er merkbart høyere siden det er femte gang vi arrangerer.

Snakkes fra land of the midnight sun!

Hilsen Per

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Ny uke, nye muligheter

  1. Maria på 15 år sier:

    Hei Per og Marte. Det blir sikkert en god stemming på Bøde Delflinale i Melodi Grand Prix. Heine Totland har spillt i Mamma Mia i 2009:).

    Jeg heier på Heine Totland:) han er god til å synge.

    Vennlig Hilsen Maria:)

  2. Love the new hairdo, Per! Fab show last week – good luck in Bodø!

Legg igjen en kommentar