Vinn cup-effekter!

FK Fotball var på cupfinalen, og vi har fått med oss en del rask. Forskjellig rask som kan bli ditt!

Og vi har tenkt til å gi alt bort.

Hva trenger du å gjøre?

Begrunne hvorfor du vil ha det du vil. Er du kald på tæra? Målscorer-sokker, osv.

Vi kontakter deg på epostadressen du legger igjen, som kun er synlig for oss, ikke for den vanlige leser…

Dette har vi:

* Sokka til målscorer Hans Erik Ramberg
* Lua til kaptein John Anders Bjørkøy
* Vannflaska til Fredrik Thorsen
* En Tor Thodesen-dukke fra Fredrikstad-svingen
* En Fredrikstad-caps
* En teiprull

Hva har du lyst på? Og hvorfor?

Dette innlegget ble publisert i TRIVIA. Bokmerk permalenken.

17 kommentarer til Vinn cup-effekter!

 1. Stine sier:

  Jeg har sinnsykt lyst på lua til Bjørkøy!!! Jeg trenger en lue også, har farga håret og det ble ikke noe fint! Trenger lua til å sjule det værste og holde meg varm igjennom vinteren! Veldig fin å ha på snørike og kalde dager!

 2. Sara sier:

  Jeg trenger virkelig lua til Bjørkøy, da noen Fredrikstad-supportere skamklipte meg i går etter at jeg tapte veddemålet om hvem som kom til å vinne…

 3. Stine sier:

  Hei:) Har veldig lyst på sokkene til Hans Erik Ramberg! Jeg fryser alltid på beina og nå som det er så kaldt ute trenger jeg dem ikke mindre iallfall… Også er jeg fan av Ramberg! Har så lyst på dem at jeg ikke hvet hvor jeg skal gjøre av meg!

 4. baard lindquist sier:

  FREDRIKSTADKLUBBEN ER I MITT HJERTE,
  JEG FØLGER DEM GJENNOM GLEDE OG SMERTE,
  CUP’EN VAR EN FANTASTISK SUKSESS,
  DA SLO VIRKELIG GUTTANNE TE’
  TENK Å FÅ NYTE RAMBERG SIN SVETTE,
  JEG ER SIKKER PÅ AT DET VIL FÅ MEG T’Å LETTE,
  DE SKU’ HENGT PÅ BADET TIL EVIG TI’
  OG LUKTA OMKAPP MED SØPPLA MI
  DAMA VILLE NOK STRAKS PARFYMERE,
  MEN CUP-SVETTEN SKULLE BESTEMT FÅTT REGJERE!!

 5. Håvard sier:

  Super lyst på sokka til målscorer Hans Erik Ramberg. Så jeg kan varme meg på beina igjen etter den drit kalde og kjedelige cupfinalen.

 6. Håvard sier:

  Skulle teipen ikke falle i smak hos andre, kan jeg sikkert får bruk for den. Spiller fotball selv, og «strømpeteip» er alltid kjekt.

 7. Blå sier:

  Lyst på drikkeflaska til Thorsen. Finnes ikke mer enn ca 100.000 bedre fotballspillere enn han, og det er ikke værst. Ville vært en ære å fådrikkeflaska hans.

 8. Bent Hagen sier:

  Vi spiller bedriftsfotball ute enda, og jeg slipper inn sinnsykt mange mål!!!!!!!!! Trenger en lue, tror det kan hjelpe!

 9. FK Fotball sier:

  Mange gode søknader her. Vi lar det hele «henge» litt til og kommer tilbake til hvem som til slutt vinner noen av de fasjonable effektene. Overraskende at ingen har ønska seg teiprullen. Folk flest har kanskje nok teip?

 10. keiko99 sier:

  klart jeg har lyst på dette.. jeg er en ivirg FFK patriot og noen av spillere og trener kjenner med som «keiko99» Jeg hadde blitt kjempe glad. klubben jeg elsker.

 11. Stine sier:

  Har brukt for den teipen. Løper orientering og er et mareritt når lissene går opp….

 12. Mads sier:

  Jeg vil ha vannflaska til Fredrik Thorsen, fordi at jeg skulle hatt meg ei ny drikkeflaske. Kjipt og bruke Cola-flasker hele tiden. (Også er det litt tøft at det er flaska til Fredrik Thorsen:)

 13. Mads sier:

  Nei, jeg ombestemmer meg. Jeg vill heller ha sokkene til Ramberg. Så har jeg et lite minne av en kjær venn på Championship Manager 4!

 14. Trond J. sier:

  Hei gutter.

  På søndag var jeg på cupfinale. Det var stort. En fantastisk opplevelse. Jeg vokste opp med mitt FFK som et 2. divisjonslag som stanget i veggen år etter år. Faktisk var min første hele sesong på stadion den første sesongen etter nedrykket til 2. divisjon. Jeg må ha vært rundt 8 år gammel. Faren min tok meg med på kampene, og selv om det var breddefotball vi så, var jeg fortapt.

  I løpet av de 10 sesongene i 2. divisjon, kan jeg telle på én hånd de hjemmekampene jeg gikk glipp av. Selv i regnvær uten tak over hodet, mot motstandere som Jevnaker, Mercantile, Råde og Galterud var jeg på plass. Flere ganger alene. Det var ikke «in» å dra på FFK-kamper blant de jevngamle den gangen… Snarere det motsatte. Men jeg koste meg jeg. Selv når vi bare var 90 personer som så FFK mot Lørenskog i en ubetydelig og kald kamp tidlig på 90-tallet.

  Med det perspektivet, ganske kort tilbake i tid, skal du tro det var et enormt øyeblikk å se John Anders Bjørkøy heve pokalen på søndag. Da var det mange tanker som….. ja, dere skjønner. En virkelig uvirkelig opplevelse. Akkurat som da vi rykket opp til Tippeligaen. FFK hørte jo hjemme sammen med andrelagene til Odd og Stabæk. Ikke førstelagene! Jeg husker da det var stort at celebriteter som Stabæks Thomas Finstad gjestet Stadion for Stabæk 2. Det var alltid gøy å se hvilke «stjerner» som reservelagene stilte med i disse kampene. Det var det nærmeste jeg kom norsk toppfotball i min barndom. Men det var magisk nok.

  Så, noen år etter, så endret alt seg… og i skrivende stund er vi faktisk cupmestere. Norgesmestere. Jeg må bite meg i armen.

  Men jeg skal ikke gjøre mailen mye lenger nå. Så her er poenget:

  To dager etter cupfinalen satte jeg meg ned for å høre den 4 timer lange maraton-sendingen til FK Fotball fra cupfinalen. Jeg storkoste meg (PS! Gerrbrand uttales Jerrbrand) med de mange underfundige kommentarene underveis, morsomme poengene, de trivielle opplysningene og fantastiske klippene fra NRKs arkiv.

  Men grunnen til at jeg forfatter denne mailen er, som dere sikkert allerede har skjønt, LUA TIL JOHN ANDERS BJØRKØY.

  Hva er min begrunnelse for hvorfor akkurat jeg skal vinne vår deilige kaptein og nybakte landslagsspillers lue? Tja…foruten at jeg har vært trofast patriot, og da mener jeg trofast, siden jeg begynte på barneskolen for 16 år siden…. så vil det kanskje glede dere å høre at jeg under cupfinalen nektet å være med på bølgen. Jeg hørte på radioen at dere gjorde et poeng ut av denne ukulturen, og dere skal vite at jeg var en av ytterst få som gikk mot strømmen. Jeg hater virkelig bølgen, dette forstyrrende elementet som jeg ikke ser noen verdi i. Jeg har også klart å overbevise andre om at dette må vi få en slutt på. Jeg gjør mitt ytterste for å kjempe i mot hver gang noen setter igang dette tullet…

  Vel, om dette er grunn god nok til at jeg kan sette spikeren i veggen for å henge lua til Bjørkøya på, det vet jeg ikke, men pokker som jeg håper det!

 15. Guro sier:

  Jeg syns det hadde vært veldig stas med Tor Thodesen-dukken! Jeg har ingen dukker, for søskenbarnet mitt har fått alle. Syns det er utrolig stusselig på soverommet mitt uten dukker! Tenkte den hadde blitt fin hengt opp i taket mitt;o)

 16. Peter sier:

  Jeg har ikke lyst på noen av de tingene. Blir faktisk litt hissig hvis noe av det skulle dumpe ned i postkassa mi.
  Vi er blå!

  p.

 17. FK Fotball sier:

  Vinnerne:

  Trond J. Får Lua –
  Guro: Dokka er din!
  Håvard: Sokka og teipen er din
  Jonas: Vannflaska er din
  Mads: Selv om du ikke ba om det vinner du en Caps.

  Gratulerer alle mann og Guro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *