Spooky….grøss!

I dagens sending har vi besøkt spøkelser i Vestertana, og hatt valgprat med partiet Rødt.

Spøkelser: Den gamle skolebygningen og internatet i Gargogetcji i Vestertana, er en av de få slike som står igjen etter krigen. Bygget er fortsatt i bruk til arrangementer og overnattinger. Under de sjøsamiske dagene i Vestertana i sommer, møtte reporter Kurt Sandvik Liv Johnsen, som selv var elev på skolen til den ble nedlagt i 1966. Slike gamle bygninger forbinder ofte noen av oss med  litt overnaturlige ting. Hør spøkelseshistorien her.


Valgpraten:
Robin Hood-politikk og et klasseløst samfunn, er målet for partiet Rødt. Men er det mulig å få dette til i en kapitalistisk verden? Vi hadde med oss Partiet Rødts førstekandidat i Finnmark, Anna Wisborg Blix i Finnmarkssendinga. Hør intervjuet her.

Konkurransen: Oppgave 1: Et populært band fra Finnmark har kommet med en ny låt som handler om en transvestitt, hvilket band er det snakk om? Svar: Blacksheeps. Oppgave 2: På hvilket arrangement skal de fremføre nettopp låta Edvin? Svar: MGP Junior 5.sept. Vi gratulerer dagens vinner Laila Andreassen, Sørvær.

vibeke.lund.petttersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *