Opp og ut å vekke sola! :-)

Det kan tydeligvis bli kjempetemperatura i Finnmark i sommer skal vi tru værprofeten til Finnmark Dagblad. Opp til 30 grader i slutten av juli og begynnelsen av august spår han, og meterologen sier at det ikkje er en umulighet, selv om dem ikkje spår været mer enn ei uke frem i tid. 🙂

Vinnerhest: Travmiljøet i Finnmark blir stadig større, og på Kunes i Lebesby kommune fins faktisk en av landsdelens beste travhester, hos Charles Evertsen og hans datter Ingvild på 21 år. Hester har etter hvert blitt en livsstil hos famililen. Og den hesten vi var på jakt etter, er den 7 årige varmblodshoppa Top of The Line som overrasket stort i et V5-løp på Harstad travpark for noen uker siden. Hør reportasjen her. Reporter Kurt Sandvik.

Fredagskommentaren: I fredagskommentaren i dag skal det handle om drømmen om IKEA. For mange shoppere er det et gledens budskap at IKEA skal etablere seg i Nord-Norge, mener redaksjonssjef Torill Olsen. Fredagskommentaren.

Konkurransen: Oppgave 1: En kjent og stor kjedebedrift leter etter lokaler for å etablere seg i Nord-Norge. Hvilken bedrift er det snakk om? Svar: IKEA. Oppgave 2: Fra hvilket land kommer IKEA? Svar: Sverige. Innringeren i dag klarte å stikke av med premie, gratulerer til Sigbjørn Laugstad, Kirkenes.

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *