Hjertesukk!!!!!

For en brøler! I dagens Finnmarkssending klarte programledern, altså undertegnede, å spille en fullstendig upassende sang i Hallo Finnmark for de minste. Men lærdommen er klar, man sjekke alltid Are og Odin sin musikk før man spille den. En snill tittel er ikkje ensbetydende med «snill» tekst… Jaja, her på bloggen er Hallo Finnmark redigert sånn at hilsenen og ønskeplata er mer passende enn den som ble sendt på lufta.

Ellers er vi kommet til 22. juni, og det er kaaaaaldt!!!! Æ vet korr vi bor, men no må det altså bli litt varmere snart, ikkje sant? Meterologen melde at det blir mildere, så det er bare å krysse fingra, arma og bein 🙂

Selveste skjeldenhet: De er sjeldne og etterlengtet, skomakere og sykkelreparatører. Men kollega Kurt Sandvik var heldig og fant en sykkelreparatør i Vadsø, en ekte Reodor Felgen, men som heter Arve Sæther. Og sykkeldeler kan brukes til så mangt, det kan Harald Andreassen fra håndballgruppa i Vadsø Turn fortelle. Hør saken her.

Bamse hedret: Skipshunden og krigshelten Bamse er endelig kommet hjem til Honningsvåg. Den utmerket seg under den andre verdenskrig som en helt uvanlig hund som også reddet menneskeliv. Den var eid av daværende kaptein Erling Hafto i Honningsvåg og ble for tre år siden hedret med en statue i byen Montreos i Skottland, og i helga fikk den sin statue i sin hjemby Honningsvåg. Haftos yngste datter Vigdis var tilstede sammen med gjester fra Skottland som hadde med eget sekkepipeorkester. Hør saken her. Reporter Kurt Sandvik.

Konkurransen: Helge Willy Tauselv i Honningsvåg gratuleres som vinner av dagens konkurranse, som handlet om krigshelten Bamse, hvis statue ble avduket i Honningsvåg i helga.

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *