Kakebakebaker ;-)

God morgen og velkommen til Finnmarkssendinga denne onsdagsmorran 6.mai. Snøen laver fortsatt ned uttafor studio, men håpet om vår lever no her inne i hvertfall!


Fuglekikkere:
Varangerhalvøya er et populært og ettertraktet område som er kjent for millioner av fuglekikkere. Hvert år finner vi tusenvis av fuglekikkere langs veiene. Men så langt er det finske operatører som har tatt seg av denne form for turisme. Nu ser det imidlertid ut til at det skjer noe med denne saken, for arkitekt og fuglekikker Tormod Amundsen ønsker Vardø som en base for ornitologer fra hele verden. Hør mer her. Reporter Kurt Sandvik.

Baketrøbbel?: Vi er inne i en slags høysesong for kakebaking i denne måneden, med både feiring av konfirmasjoner og nasjonaldag. Men det er ikke alltid like lett å få alt til stemme for dem som er bakere bare noen få dager i året. Har du vonde minner fra da sukkerbrødet i bløtkaken din klappet sammen i fjor, bør du følge nøye med nå. Vår reporter Halldor Asvall har vært på Jakobselv bygdebakeri og fått gode råd av baker Johanne Garvo. Hør intervjuet her.

Konkurransen: Vinner av dagens konkurranse var Jens Isaksen fra Tverrelvdalen i Alta, gratulerer!

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *