Midt i uka :-)

God morgen og velkommen til Finnmarkssendinga denna onsdagsmorran. Vi er kommet til midten av uka, det er 11. februar, og dagan dem blir lysere og lysere.
Pær Anderson: Han har et stort engasjement for musikk-livet i Alta og Finnmark. I tillegg er han en musikalsk kapasitet som musiker, dirigent og lærer. Vi møtte Pær Anderson på Nyttårskonsert-turne med Finnmark Salongorkester tidligere i januar. Finnmark Salongorkester avslutter med en smakebit av » An der schønen blauen Donau. Hør reportasjen her. Det var Sidsel Vik som møtte Pær Anderson.
Kontrakt på bråkebøtter: Har du barn som bråker på skolen? Da kan det være at du må skrive kontrakt med læreren om hvordan ditt barn skal oppføre seg i timene. Dette kan bli en realitet hvis Helga Pedersen får gjennomslag for sitt forslag til Arbeiderpartiets nye partiprogram. Hør saken her. Reporter Marita Evjen
Konkurransen: Oppgave 1: I Norge har denne tradisjonen vokst de siste årene, førstkommende lørdag markeres en spesiell dag. Hvilken dag er det som feires 14. februar?Svar: Valentinsdagen/ Valentines Day/ Alle hjerters dag. Oppgave 2: Hvilke gester er det vanlig at man gjør på Alle hjerters dag? Svar: Man sender kort og blomster/sjokolade i gave til sin kjære. Dagens heldige vinner av ei NRK-lue var Almar Hagerup i Alta.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *