Kill Buljo 2 og 3 er på gang!

God mandagsmorra, håper alle har hatt ei strålende helg. Du hører på Finnmarkssendinga fra 06.03 og frem til klokka 09.00.

Satser i Vardø: Vardø har vært mye i fokus på grunn av nedgangstid og fraflytting. Men det er aldeles ikke alle som gir opp. Haddy Stensrød fra Gambia kom til Vardø for seks år siden. Hun satsa på butikk, og nu skal hun utvide. Hun vil stoppe handelslekkasjen og stoler på Vardøfolket og fremtiden. Og hun føler seg som ekte vardøjente. Hør om Haddy her. Reporter Kurt Sandvik.

Kill Buljo 2 og 3: Kritiske røster vil ha det til at Tommy Wirkolas sløser vekk talentet sitt på å lage humorfilmer, men han fortsetter likevel i samme sjanger. Død Snø-regissørens neste prosjekt er nemlig de to filmene Kill Buljo 2 og 3, som vil by på gjensyn med ninjasamen Jompa Tormann i Stig Frode Henriksens skikkelse. Wirkola fnyser av de som sier at han bør lage mer voksne filmer. Hør saken her. Reporter Espen Gabrielsen.

Konkurransen: Oppgave 1: Hvor ligger Stellaris Dansteater? Svar:Hammerfest. Oppgave 2: Og hvor ligger Samovarteatret? Svar: Kirkenes. Vi gratulerer dagens vinner Lillian Heitmann i Alta!

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *