Agurknytt på Finnmarkssendinga :-)

God morn og velkommen til finnmarkssendinga! Det er torsdag den 15. januar i dag, og snart er det helg!
I dag var æ helt for mæ sjøl i studio for første gang, og sjøl syns æ det gikk bra 🙂 Er liten tvil om at æ blir å stortrives som programleder.

 Agurknytt: Agurk er ingen selvfølgelighet, ikke når man bor ytterst i havgapet og må vente til stormene gir seg. Det er mye man tar som en selvfølge. Varme i ovnen, strøm i veggen, og agurk i kjøleskapet. Men det siste, altså agurken, er ikke enkel å frakte ut i havgapet når det stormer som verst. Hør agurknytt her. Reporter Jakob Arvola.

Premiere på Altarevyen: I går var det premiere på revyen » At det går an» i Alta. Vi snakket med revyleder Tommy Berg på direkten over telefon. Dessverre var det så store problemer på linja at det var vanskelig å høre hva Berg sa. Derfor legger vi ikke ut intervjuet med han. Berg sa at premieren gikk veldig bra, og at det var rundt 500 mennesker på åpningsshowet.

Konkurransen: Oppgave 1: Lars Daniel Krutzkoff Jacobsens film » Polmak i Tana» har premiere i dag. Kor har den premiere? Svar: TIFF Tromsø. Oppgave 2: Hva står TIFF for?/ Hva er det offisielle navnet til filmfestivalen i Tromsø?Svar: Tromsø Internasjonale Film Festival. Dagens heldige vinner var Marta Bye i Kirkenes, vi gratulerer 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *