Blues i vintermørket

God morgen Finnmark.  🙂 13. november markerer B-menneskene for første gang i verden sin egen kampdag. B-dagen arrangeres i forbindelse med at B-samfunnet starter opp i Norge. Det norske B-samfunnet er inspirert av den danske moderorganisasjonen som allerede har over 8000 medlemmer i mer enn 50 land. Målet er å påvirke samfunnet til å åpne opp for individuelle søvnvaner og behov. B-samfunnet kjemper for at folk kan leve, sove og arbeide etter sin egen rytme…..

Men selv B-mennesker er tidlig oppe 🙂 To av dem for å gi deg Finnmarkssendinga med NRK Finnmarksnytt 🙂

Reiseliv og gruvedrift bygde Sør-Varanger: Mange folkeslag har preget Sør-Varanger gjennom 150 år. Hit strømmet folk fra mange land for å oppleve flott natur eller å få seg en jobb. Men kommunen har også opplevd konflikter, kriger, nød og fattigdom, kan du høre her. Reporter er Arne Store.

Blues i vintermørke: Vi er kommet til midten av november , og bor du i Vardø og omegn betyr det blues-tid. I går kveld startet årets » Blues i vintermørke» i Vardø, et arrangement som er blitt 10 år, og Leif Haughom var med oss i Finnmarkssendinga. Hør han her.

Konkurransen: Skijenta Kristin Størmer Steira fra Tana har vært i medias søkelys i det siste, men ikke pga sin skikarriere. Hva er årsaken til at hun har fått kritikk?  Svar: Hore-video

Vinner: Helge Thomassen, Kvalsund. Vi gratulerer så mye og sender avgårde ei NRK-lue.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *