Vil du satse på musikk?

Hei og god morgen. Her er hva Finnmarkssendinga den 04. september kan by på

Vil du satse på musikken? Fylkespolitikkerne i Finnmark ønsker å satse på musikere og band som bor i Finnmark.Hvert år setter de av 400 000 kroner i et fond som skal brukes til de som har ambisjoner om å etablere sin egen kulturarbeidsplass innenfor musikk. Kollega Sidsel Vik traff en fornøyd sjef i » Musikk i Finnmark» som ser fram til å behandle søknadene som etterhvert kommer inn. Hør saken her. Fristen for å søke på stipendet fra Fono Finnmark er 15 oktober.

NM i undervannsfotografering denne helga

NM i undervannsfotografering: Noen av landets beste undervannsfotografer møtes i Stokmarknes i helgen. Da arrangeres NM i undervannsfotografering. Arrangør er Hadsel Undervannsklubb. Til sammen 11 dykkepar fra omtrent hele landet er påmeldt. Linn Røkenes fra Alta deltar og hun var med oss direkte i sendinga. Hør henne her.

Hun har egen hjemmeside: http://linn.rokenes.com/ her kan du se hennes bilder.

 

Konkurransen: ca. klokken 08.19 kan du ringe 78 95 09 99 for å delta i vår konkurranse. Oppgaven handler om Bygdeutviklingsprisen fra Innovasjon Norge som ble delt ut på Finnmarksmessa i går. Hvem fikk prisen for 2008? Skotten Neil Lupton fikk prisen. Svein Slåtsveen, Bekkarfjord er dagens vinner. Vi gratulerer! 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *