Lyst å skrive om været?

God morgen i nord.  🙂 Finnmarkssendinga er i gang med sine tre tima i p1. Her skal det i dag blant anna handle om vær og skrivelyst, samt utfordringer i skolen .

Lyst å skrive om været? Er du opptatt av vær og uvær og liker å skrive? Da er du etterlyst av Varanger Årbok. Til 2008-utgaven så vil de ha bidrag fra folk. Redaktør Marthe Birkeland og Trygg Jakola i redaksjonsutvalget var i studio fro å fortelle om hva de er på jakt etter. Og hva det er kan du høre her.

Gjester hos kunnskapsministeren: Fire ungdomsskolelærere fra Finnmark besøker i dag Kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell, og får  anledninga til å si noe om utfordringene i fylkets skole.
Ministeren har invitert 60 ungdomskolelærere fra hele landet til et dagsseminar i Oslo. De fire som deltar fra Finnmark er Kari Sara fra Karlebotn skole, Johan Storaunet fra Vadsø ungdomsskole,Kathrine Jahre fra Pasvik skole og Inger Helgsesen fra Honningsvåg skole. Inger Helgesen var med i Finnmarkssendinga og fortalte om dagsseminaret. Hør henne her.

Konkurransen: Vi gratulerer Inger Bednarczyki Kirkenes med ei ny NRK-lue.

i studio denne tirsdagen er Liss.

liss.jacobsen@nrk.no

Ha en fin dag, og takk for laget 🙂  I morra er Odd-Asbjørn Brovold tilbake i studio.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *