Morgenstemning på GSV med bøtte og støvklut

God fredagsmorgen 🙂

APRILSTEVNE I BRYTING: På lørdan er det igjen Aprilstevne i bryting i Kirkenes. Det arrangeres for 38 gang, og 6 nasjoner møtes på matta. Willy Bangsund, leder for Kirkenes Atletklubb var med direkte i Finnmarkssendinga for å fortelle om stevne og spennende brytere på landslagsnivå som kommer. Hør han her.

MORGENSTEMNING PÅ GSV: Mens du nå kanskje sitter med kaffekoppen eller smører mat sammen med ungene er det noen som allerede har vært på beina med bøtte og støvklut. Det er soldatene i Finnmark, som passer på oss og grensa vår. Bli med på kollega Jakob Arvol til garnisonen i Sør-Varanger og morgenstellet der, ved å trykke her.

ARBEIDSINNVANDRING: Nord-Norge og særlig Finnmark er i akutt mangel på arbeidskraft. Nå ser landsdelen fram til at det skal bli lettere for folk fra land utenfor EØS-området å ta seg jobb i Norge. Og i Kirkenes i dag legger arbeids- og inkluderingsminister Bjarne Håkon Hanssen fram stortingsmeldinga om arbeidsinnvandring, ei melding som trolig bebuder nettopp enklere regler. Hør saken her. Sa Simon Tivilov fra Fremskrittspartiet i Finnmark. Det var Arne Egil Tønset som hadde laga denne reportasjen fra Kirkenes.

KONKURRANSEN: Sine Langås i Mehamn får ei NRK-lue i posten. Vi gratulerer.

 God helg ønskes av programleder Liss 🙂

Neste uke er det Odd- Asbjørn Brovold som blir å høre i Finnmarkssendinga

Liss.jacobsen@nrk.no

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *