Storfint musikalsk besøk i Finnmarkssendinga

Hei og god morgen 😉

Idag er æ så heldig å få masse gjester i studio. Både ungdom som står foran sitt karrierevalg, ildsjeler og et helt mannskor som skal synge for dæ 🙂

Vadsø mannsangforening

Konsert mot kulturkutt: Vadsø kommune har i dag et rikt kulturtilbud for barn , ungdom og voksne.  Men som mange andre kommuner i Finnmark er også Vadsø inne i en vanskelig økonomsisk situasjon, og det aktive frivillige kulturlivet har mistet all økonomisk støtte. I kveld står derfor et hundretalls kulturelle ildsjeler,fra kor, korps og storband, på senen i Samfunnsalen i Vadsø for å markere hvor viktig kulturen er for dem og for byen. Leder Karin Henriksen og nestleder Linda Mosand i Vadsø ungdomskorps var i studio for å fortelle hvor viktig kulturlivet er for å ønske å bo på en plass. Det hører du her.  Du hørte også Vadsø mannsangforening vakre sang til ære for alle kulturildsjeler.

Greger og Sasha i studio i NRK i Vadsø

Karrierevalg: Klokka to i dag går fristen ut på nettet for å søke høyere utdanning. Det er færre som søker seg til læreryrket, samtidig som Finnmark har lærermangel. Men hvordan tenker egentlig ungdommer når de sitter med søknadsskjema og skal velge hva de skal studere?  Sasha Jensen som søker jus på universitetet i Tromsø, og Greger Lyngedal Wian, som søker på sivilingeniørstudiet ved universitetet i Trondheim, begge fra avgangsklassen ved Vadsø videregående skole var i studio. Her kan du høre hva de tenker om karrierevalg.

Konkurransen: I dag sender vi avgårde ei NRK-lue til Kirkenes. Gratulerer så mye Ann May Emanuelsen! 🙂

En fin onsdag ønskes av programleder Liss.

liss.jacobsen@nrk.no

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *