Bloggen for 26.10.07 plutselig tilbake :-D

 Hei og hallo 😀

Bloggen for 26. oktober er forsvunnet, men her kommer en erstatning. Hvor den opprinnelige bloggen har tatt veien er det bare vårt husspøkelse som vet.  🙂

Her kan du høre de sakene som gikk i sendinga denne fredagen.

Irsk konsert:

lakselv-spelemannslag.jpg

Lakselv spellemannslag har gledet mange med sin folke og dansemusikk. Nå har laget tatt en musikalsk avstikker til Irland. I kveld inviterer de til irsk aften i Lakselv. Sidsel Vik møtte den glade gjengen på øving. Hør saken her.

Politisk spill i Båtsfjord:

Folk i Båtsfjord rister på hodet av det politiske spillet som har kastet Geir Knutsen som ordfører selv om Arbeiderpartiet fikk klart flertall ved kommunevalget.Det er delte meninger om hvem som har skylden, og om det var på tide med et ordførerbytte. Men de fleste er enige om at måten dette har skjedd på, er under enhver kritikk. Henrik Bø har snakket med folk. Saken hører du her.

Konkurransen:

Dagens vinner heter Edith Randa og bor på Vaggetem. Oppgaven i dag: Valgkaoset i Båtsfjord toppet seg onsdag. Da ble Frank Bakke Jensen valgt som ordfører, selv om Arbeiderpartiet hadde klart flertall ved valget. Hvilket parti tilhører den nye ordføreren i Båtsfjord? Svar: Høyre.

Randa klarte også oppfølgingsspørsmålet som var: Hva heter tidligere ordfører som er fra Arbeiderpartiet? Han heter Geir Knutsen, og to flakslodd er sendt til Vaggetem.

 😀

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *