Rognen i Ural…….

God tirsdagsmorgen!!!  🙂

Hustrig er egentlig et fint ord, spesielt på en dag som denne. Fra en behagelig høst til en snikende følelse av at vinteren ligger og lurer bak neste stein. Og Kong Vinter han er der ute et sted, og det er ikke langt unna, tvert i mot ifølge Bård Fjukstad som er statsmeteorolog. Det blir kaldere, nordlig vind fyller fylket og muligheten for et hvitt teppe over Finnmarkt er så absolutt tilstede. Finn fram vinterdekk, preparer dem og gjør deg klar til å skifte dekk. 😀

Rognen i Ural: Det heter en melodi som ble innspillt i et provisorisk studio i Vardø for 21 år siden. Musikklærer den gang, Alstein Antonsen fikk de to niåringene Trine Jørgensen og Marita Larsen til å synge inn melodien. Kollega Kurt Sandvik har møtt Marita Larsen som fortsatt bor i Vardø.  Møtet og sangen kan du høre her.

Politisk kart: Det politiske bildet i Finnmark er i ferd med å ta form. Makta er stort sett fordelt og Finnmark er stort sett rødfarget. Både Porsanger og Karasjok står igjen før vi kan komplettere valgbildet 2007. .Kollega Torill Olsen har laget ei oppsummering og den kan du høre  her.


 
liss.jacobsen@nrk.no

Konkurransen ble i dag vunnet av Ruth Digre fra Talvik. Hun visste at det som stenger nå og ikke åpnes igjen før til våren og skaper harme blant yrkessjåfører er toalettene langs veien. Og argument er at yrkessjåførene trenger hvile etter 4, 1/2 times kjøring. Gratulerer med to flaks lodd.

En nydelig dag ønskes! :-))

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *