Valgdag og starten på rypejakta.

Rypejakta starter.

Egentlig en dag med mange muligheter.  Rypejakta starter, det er valg i dag og ikke nok med det – kongekrabbefisket starter også i dag. Etter mange uker med valgstoff valgte vi å fokusere på jakta. Derfor ringte vi opp Ken Jørstad som allerede hadde kommet seg ut i rype land. Han var på vei inn i Stabbursdalen nasjonalpark.  Han og de to jaktkompisene hans hadde så langt ikke fått fuggel, men håpet var helt klart lyserødt !

Vinner fra Alta.

Birger Punsvik fra Alta ble dagens vinner av konkurransen. Han mente  vi skulle fram til FeFo, og det hadde han helt rett i . Han tok også styreleder for Fe Fo Erlig Fløtten på strak arm. Fløtten var svar på spørsmål nummer to i dag. Grattis , grattis  birger. Premie blir tilsendt.

Hallo Finnmark.   

Jenny og Asfrid som er i Roma sender hilsen til Amalie i Lakselv som hadde stor dag 9.9. Vel overstaatt! Plateoenske Jag vill tacka livet med Arja Saijomma Asfrid.

Ho Kristin i Trondheim og vi her hjemme i Bukta vil gratulere han Knut-Roald Hansen – som befinner sæ i Komagdalen nu – så mye med 47-årsdagen. Kos dæ på hytta og ha en aller tiders bursdag Knut. Kanskje e’ du så heldig at du får du høre sangen du liker så godt, nemlig «Den morgenen» med Vidar Johnsen og Peter Nordberg. Stor klæm fra alle oss.

Vi ønsker å gratulere Mai Britt i Hammerfest med 51 års dagen i morgen. Ha en fin dag.

Hilsen frank og else.

Vil få sende en hilsen til min kone og vår mor, svigermor og bestemor, irene kjellmann med 65 års dagen den 8/9 hilser også til vårt barnebarn julie som fyller 3 år samme dag.ønsker og få høre ei plate av elvis presly.

vi vil rope høyt hurra,for bestefar Per Iver har bursdag idag! Mange mange klemmer fra 12 søte små.

Barn og svigerbarn hilser også!

Vil hilse til mamma som har bursdag i dag:-) gratulere me dagen som blir feira i torskefjord klem fra Britt.

Hilser til min kjære mann Per Iver Hansen som er i Jarfjord og fyller 65 år idag 10.Håper du får en fin dag klem og hilsen fra Jorunn.

Idag fyller traktor Mathis mange år over de 70, ønsker han tillykke me dagen og håp at han enda mange bursdager feire kan. MVH Mikkel Per Gaup.

Vi vil gratulere Fred Ole Hansen i Båtsfjord med 44 års dagen. Hilsen onkel Edmund og Lilliann.

Hei Espen Kirkesæther på Hesseng. Gratulerer så masse med dagen! Kjempe glad i dæ. Hilsen fra kona di,ho Britt, og Marte og Morten. Ønskeplate: Öppna din dörr med Tommy Nilsson.

Gratulere med 12 års dagen, Ada i Alta. Klem fra gumor og gufar i Kvalsund.

  

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *