Sommerfeber og valgkampåpning

God morgen i Finnmark og velkommen til ukas første morrasending. Denne morran har det blitt mye politikk, men også litt sommerfeber.  

Valgduell

kare-karlstad-og-marius-nilsen.jpgHar turistfiske skapt en kløft mellom fiskerinæringa og reiselivsnæringa, og mellom Høyre og Arbeiderpartiet? Vi inviterte ordførerkandidatene i Gamvik kommune til duell: Kåre Karlstad, Høyres ordførerkandidat og Arbeiderpartiets ordførerkandidat Marius Nilsen.
Hør debatten her.

Sommerfeber
Ungdomsfestivalen «sommerfeber» i Hammerfest ble en stor suksess. Flere hundre ungdommer har deltatt på konserter og kurs under festivalen. På lørdag ble «sommerfeber» avsluttet med oppvisning i storteltet av hva ungdommene har lært i løpet av de fire dagene festivalen har vart. Hør hele saken her.

 Konkurransen i dag 20. august:

I Finnmark var det en stor samferdselsbegivenhet forrige uke. Hva tenker vi på? Riktig svar er Åpningen av Nordkynvegen.  Det visste Johannes Paulsen fra Rolvsøy. Han visste også svaret på oppfølgingsspørsmålet: Gamvik kommune har hatt samme ordfører i 22 år – hva heter han? Riktig svar er Roger Hansen.

Torill

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *