Det lysner :-D Hurra!!!!

God morgen! Riktig god morgen i verdens flotteste fylke 😀

Det ser ut som om dagen i dag, onsdag 11. juli kan bli en flott dag. Hvorfor det? Vel, egentlig så vet æ ikke, æ vet bare at det er begynt å lysne og det tyder vel på en flott dag?

Værvarselet lover til dels betydelig høyere temperatur i Finnmark, og sørlig bris. Du leser riktig, sørlig bris……. og pent vær. 😀  Men tåkespøkelse henger der. La oss håper det er som en tom trussel.

Sommerbilder: Har du noen fine sommerbilder som du vil dele med oss? Regnvær og grått eller strålende solskinn spiller ingen rolle. De er like velkomne. Send bilde via mobilen din. Bruk kodeord fin og send meldinga til 1987. Bruker du mail så send til: hallo.finnmark@nrk.no

I dag kan du møte to staute finnmarkinger. Den ene er fotballspiller og den andre er artist.

Tore Reginiussen bestemte seg tidlig for å satse på en fotballkarriere. I fjor gikk han fra Alta IF til Tromsø Idrettslag og spillte seg rett inn på første ellveren. Nå er han er av de beste spillerne på TIL, og fast på U21 landslaget. Kollega Stein-Arild Olaussen har truffet fotballtalentet. Hør reportasjen her.

Ann- Mari Andersen: Den samiske artisten fra kautokeino er en av ukas utfordrere til Norsktoppen med låta «Du lahka» som betyr nær deg. Melodien ble utgitt som singel under påskefestivalen i Kautokeino og er en smakebit på det nye albumet hennes som slippes i september. Hør hva hun sier om å være utfordrer på Norsktoppen her.

Konkurransen: Norges miljøvernforbund får 50.000 kroner til bekjempelse av en vekst som befinner seg på den norske Artsdatabasen svarteliste som ble lagt fram i  mai i år. Denne veksten regnes som «høy risiko». Hvilken vekst er det snakk om? Svaret er Tromsøpalmen. Mary Larssen i Honningsvåg klarte dagens oppgaver og får to flakslodd. Gratulerer så mye.

En ikke fullt så værsyk Liss har vært i studio i dag. Beklager at æ ikke visste at hundekjeks og kjæmpebjørnekjeks ikke er det samme. Tromsøpalm er kjempebjørnekjeks, mens hundekjeks er noe annet. Jepp, har den nå 😀  Ha en bedårende dag! 😀

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *