Værsyk

Værsyk programleder: Æ skal være den første til å innrømme at æ er værsyk! ;-(    Det er ikke sånn at æ ikke ønske andre godt vær, det er bare det at æ ønske mæ det samme godværet som resten av Nord-norge kan kose sæ i. Det ønske æ til de dela av Øst- Finnmark som ligg inntullet i en plagsom tåkesky. Det kan vel ikke være så ille? 😀  Da æ kom på jobb i morgest (natt) så hadde æ kun en ting på liste over ka som er bra med dette været, nemlig at æ kan sjaine inne, altså vaske og rødde. Men når klokka var seks, og æ stod her i studio så kom æ på den beste tingen, uavhengig av vær. Det å være i verdens beste selskap, næmlig ilag med dæ som høre på. Så la været seile sin egen sjø. For her er mye solskinn i form av andre ting enn været.

Mor og datter på samme fotballag: Det høre til sjeldenhetene at mor og datter spiller på samme fotballag, men det gjør mamma Anne Britt på 38, og Datter Stina på 15 år. De spiller ilag på Porsanger Idrettslag og for denne familien er det fotball hele uka. Da kollega Kurt Sandvik var på besøk var det pikekamp mot BUL fra Alta. Ei høylytt mamma på sidelinja og ei datter som var ferdig med måltørka kan du høre her i reportasjen.

Langnesmarked i Tana: I helga var det duka for marked i Tana. Det tradisjonsrike Langnesmarkedet gikk av stabelen, og igjen ble det en suksess. Hva er det arrangørene gjør for å få få dette til, kan du høre her.

Konkurransen i dag: Vi ville vite hvilken fotballklubb i Finnmark som har en av landets beste supportersider på internett. Ellinor Isaksen som har barnebarn i den klubben, visste selvfølgelig svaret. Det er Hammerfest fotballklubb med nettstedet Sjeik.no  Flakslodd kommer til Alta, for Ellinor klarte også med litt hjelp å svare på hvilken plasseringe Sjeik.no fikk under en konkurranse for supportersider. De fikk 4. plass. Vi gratulere både Ellinor og Hammerfest med nettsidene sine.

Hallo Finnmark har ikke tatt sommerferie. Send inn hilsninge både til små og store. Ønsk dæ ei plata, og er du heldig, så jome nettopp den ut av dine høytalere. Kodeord Hallo til 1987. Tlf.nr 78 95 09 87 eller mail: hallo.finnmark@nrk.no

Fortell gjerne hvordan været er der du er. Har du et bilde, så er det enda bedre 😀

Enten gjør du det her, eller send ei melding med kodeord FIN til 1987

Liss er i studio denne uka, litt værsyk men ellers i strålende godt humør. 😀
Takk for noen trivelig morratima. I frykt for at den eneste brunfargen æ blir å få i sommer er rust, så stikk æ no i solarium! Vi høres i morra fra klokka 06.03 til 09.00 😀

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *