Morrasending i maikalde Finnmark

Tross minusgrader enkelte steder i Finnmark  varmet  musikkgleden i Sør-Varanger opp i Finnmarkssendinga. Bedre enn jukeboks er tittelen på et musikalsk møte mellom sangkoret Crescendo og Indre Bøkfjord Jazzensemble.  Musikalsk spenner dette musikkprosjektet både vidt og bredt, fra reaggi via filmmusikk til barokk. Magne Andreassen er sjøl med i koret, og fortalte engasjert at dette blir det konserter av. Denne helga får Vardø og Vadsøværingene glede av dette musikalske møtet.

– Forsiktig på trampolina, sier ungene i Vadsø. Det er reaksjonene etter at en trampoline krevde sitt første dødsoffer. En 11 år gammel gutt fra Lena i Østre Toten mista livet denne uka. Det har skremt både foreldre og unga. Det er mange faremomenter ved bruk av trampoline, og sette du opp ei trampoline er det ditt ansvar å passe på at sikkerhetsreglene blir fulgt. Det visste ungene i Vadsø.  

– Ja, ongan må ha votta på i dag også. Det sa meteorolog Gjermund Haugen da vi tok værpraten ti på sju i morges. Det har vært kaldt i Finnmark i natt og kaldværet fortsetter de nærmeste dagene, men heldigvis kan det bli varmere på slutten av helga; «Da snur han» som vi sier.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *