Første sending i mai måned

Og vi konstaterer at drivhuseffekten ikke helt har nådd Finnmark: 2. mai ble like sur og kald som vanlig, viste morgentemperaturene.

Finnmarkssendinga i dag hadde blant annet disse sakene:

Kurt Sandvik hadde vært i Kirkenes i går og vi sendte en reportasje fra feiringen av 1. mai der.

Fylkesordfører Kirsti Saxi skal reise rundt til de videregående skolene for å snakke med ungdommene og motivere dem til å komme hjem etter endte studier. Vi snakket både med Saxi og elvene Irina Henriksen Tjelle og Johan Mahtte Skum. Begge de to ungdommene nevnte gode opplevelser i bardommen og tilknytning gjennom familie som noen av grunnene til å komme tilbake. Begge de to ville gjerne komme hjem, men la ikke skjul på at tilbudene i Finnmark må kunne konkurrere med byer som Tromsø og Oslo.

Arne Danielsen i Sørvær var vinneren i konkurransen i dag. Han visste hvem som er fylkesmann i Finnmark, Gunnar Kjønnøy. Dessuten visste han at det var Anders Aune som ikk begrepet «tusseladd» til å feste seg i Finnmark.

Hallo Finnmark var fylt med ganske mange hilsninger i dag.  Men som vanlig var det får hilsninger til de yngste som vi sendre seks minutter på åtte hver dag. Til de voksne var det så mange hilsninger og plateønsker at vi spilte to plater.

Det er lurt å være tidlig ute med hilsninger for å være sikker på å få den med og det er koselig om flere bruker hilsetelefonen og leser inn hilsningen selv på 78950987.

Jeg ønsker alle i Finnmark en fin dag!

hilsen Odd-Asbjørn Brovold, programleder

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Første sending i mai måned

  1. Liss sier:

    Dette er stilig. ;-D Satser på at denne bloggen blir flittig brukt av lytterne. ;-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *