Rocka uke!

Whohooo. Nå går det unna gitt! Fullpakket med øving hele tiden, så hadde vært godt med en kake…men men…ser at jeg ble slått av Elisabeth. Haha.

Blir veldig spennende uke for meg, som har fått utdelt ganske røff sang. Begynte med å stage nummeret i dag….gleeeder meg til å fortsette på fredag. Jan Ivar er en herlig koreograf å få jobbe med:)  Litt sår i stemmen etter første dagen alt!! Men det hører jo med når vi skal rocke oss frem til neste program. Utrolig gøy å ha kommet så langt, takk takk til alle som stemmer!!! Over og ut fra Bibbi.

Dette innlegget ble publisert i Bibbi. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til Rocka uke!

  1. Ninni og Mie sier:

    Heia Bibbi

  2. Ninni og Mie sier:

    Hei Bibbi. Vi ser på deg hver gang og synes du er kjempeflink. Vi digger deg. Men det vet du jo. Alle som vi kjenner heier på deg. Lykke til videre. Håper vi snart kan treffes. klem fra Ninni og Mie. Vi skal bake kake til deg vi. Hva vil du ha?

  3. Larvelars sier:

    Come on Bibbi, you can do it. Snälla, kan du inte dansa macarena i nästa avsnitt. pleeeease.

    // Lars

  4. Broder Björn sier:

    Hei Bibbeluska!

    Gleder meg til å se deg på TV ikveld!! Alle jeg har vist klippene av deg til her i Sverige har blitt helt fra seg av beundring.

    Break a labb!

    /Aleksander

  5. Niko sier:

    You’re the best! Mamma, pappa, begge søstrene mine, lillebroren min, jeg, mormoren min og en venn av mamma og pappa har sitti å jubla og skriki nå. Gøy at du kom videre nok en gang. 🙂

  6. Mona Finnestad sier:

    Bibbi, This is from your Aunt in The USA, I am so proud of you, I watch you on the NRK website, and tell all my friends and ABB, Inc. Ohio -colleagues about you, too bad we can’t vote. Not only are you extremely talented, and beautiful but you are such a nice person, so thoughtful and kind to everybody, and you have a great sense of humor.
    I love you Bibbi.
    fra tante Mona

  7. Marte sier:

    Du er utrolig flink.
    Jeg er enig med Marit at du bare kan bli supermodell.
    Hilsen en som er kjempe fan av deg.
    Lykke til på Tirsdag

  8. Morten sier:

    Hei Bibbi!

    Trist at du ble stemt ut i dag. Du er virkelig dyktig! Og du verden så sporty eller så profesjonelt du tok det! Du sto rank og tok det tilsynelatende med fatning. Det var imponerende å se det. Jeg tviler likevel ikke på at det var vemodig. Lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *