Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 13. juli 2006 kl 22.00 Festivalsommer: Quart 2006

Seks uker med festivalsommer på NRK

Mona B. Riise og Lydverket er først ut i NRKs festivalsommer, og tar seerne med til Kristiansand og Quartfestivalen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Mona B. Riise og Lydverket er først ut i NRKs festivalsommer, og tar seerne med til Kristiansand og Quartfestivalen. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hver torsdag seks uker framover kan du bli med NRK på like mange norske festivaler. Først ut er Quartfestivalen i Kristiansand. Vi får høydepunkter og flotte konsertklipp, og også en nærmere kikk bak scenen.

Lydverket-redaksjonen og NRKs kulturavdeling deler festivalsendingene seg imellom, og Lydverket er først ut med rapporten fra Quart. De står også for den siste sendingen som er fra Øyafestivalen i august. Mona B. Riise er programleder både fra Quart og Øya.

De fire torsdagene i mellom tar NRKs kulturavdeling oss med til Førde internasjonale folkemusikkfestival, Moldejazz, Jørn Hilme-stemnet i Valdres og Notodden Bluesfestival.

På og bak scenen
Blant de hotteste artistene under årets Quartfestival er Depeche Mode, Kanye West, Kelis, Arctic Monkeys, Pharrell, Rufus Wainwright og The Raconteurs, det nye bandet til Jack White fra White Stripes.

Bak scenen spør Mona B. Riise hvordan artistene opplever å være med på årets Quartfestival. Vi blir med dem på turnébussen, på soundcheck og ikke minst når de har fri…

Egenprodusert serie fra i seks deler fra NRK Ung og NRK Kultur (2006)
Prosjektleder Lydverket, NRK Ung: Marius Hoel
Programleder Lydverket, NRK Ung: Mona B. Riise
Prosjektleder NRK Kultur: Arvid Esperø
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252