Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. februar 2001 kl 18.30 Reser

Reser (ttv)

OPPDATERT MELDING!
NRK1 lørdag 24. februar kl 18.30
Reser (1:8)
Sesongpremiere!

Stine og Stian på nye eventyr

\"Reser\" tok over etter \"Smørøyet\" høsten 2000 og har i gjennomsnitt hatt opp i mot en halv million seere. Nå er Stine og Stian ute på veien igjen, og Kragerø står først for tur. Stine har gjort om Pippi til en Actionbabe, og hun lager egne turistfilmer for å øke strømmen av kjøpehungrige utlendinger til Norge. Stian har kastet seg over reklamefilmproduksjon.

Ettersom Østlandet fikk besøk av Stine og Stian i deres grønne bil i høst, er det Sør- og Vestlandet som står for tur i vår. Først ut er Kragerø, og deretter går turen videre til Seljord, Bergen, Odda og Voss.

Programledernes målsetting har vært å møte barn og unge i deres lokalmiljø og dermed gjøre sitt til at seerne i større grad føler tilhørighet til programmet. Og de har virkelig sett ut til å lykkes. Publikumsmengden har ofte vært så stor på opptaksstedene at noen har måttet følge opptakene på avstand.

Mye humor
Fortsatt vil Stine og Stian gi seerne alvor og humor i en salig blanding. Samtidig vil de strebe etter å få besøk av gjester og band som seerne ønsker å møte.

I vår må vi dessverre si farvel til Dooza Balsam og StiNN, men fortvil ikke - opptak med nye figurer og karikaturer er under produksjon. Stine skal denne sesongen stå for kvasireportasjer som heter \"Postcards from Norway\" der hun tilpasser norgesreklamen til det landet hun selger Norge til! Her kan det med andre ord bli mye rart.

Også Stian skal drive en form for reklame, til og med for produkter - og det på statskanalen! Han skal reklamere for nye og moderne ting, men det skal skje under de samme forutsetningene og med de samme regissørene som ble brukt da reklamen gjorde sitt inntog i dette landet!

I tillegg får vi se Stine og Stian i aksjon som nyhetsreporterne Barbie og Ken...

Bruk nettet
Nettet vil bli flittig brukt også i denne omgangen av \"Reser\". Redaksjonen ønsker at nettet skal være et sted der seerne kan tipse redaksjonen, debattere tema mellom programmene, være med på konkurranser og få et innblikk back stage. Målet er å lage en dialog slik at seerne føler et eierskap til \"Reser\".


NRK1 lørdag kl 18.30
Blir også sendt 24. mars (NRK2)

Egenprodusert barne- og ungdomsprogram
Programledere: Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Paal Ritter Schjerven
Nettside: http://www.nrk.no/nrk1/smoroyet/reser/reser.htm
Pressekontakt: Anne Bekkevold, tlf 23 04 89 56 (anne.bekkevold@nrk.no)

Bilder:
1. Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen. (NRK-foto: Anne-Liv Ekroll).

2. Stine og Stian er klare for nye sprell i Reser, blant annet som Pippi og Emil. (NRK- foto)

3. Stian har kastet seg over reklameproduksjon i den nye omgangen av \"Reser\". (NRK-foto)

4. Pippi er blitt actionbabe i Stine Buers utgave. (NRK-foto)