Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. januar 2000 kl 21.00 Egentlig

Egentlig


NRK1 fredag 14. januar 2000
kl 21.00
Egentlig

Satire nytter!

\"Satire nytter\" er Egentlig-gjengens eget motto. I denne runden av \"Egentlig\", som er den sjette, møter vi en opplagt gjeng bestående av Rigmor Galtung, Sigrid Huun, Rune Andersen og Rune Gokstad.

At satire nytter ble klart bevist i forrige runde da \"Egentlig\" blant annet tok opp problematikken rundt Gardermobanen. Det ordnet seg, som kjent.
Redaksjonen bak \"Egentlig\" beklager sterkt at de ikke kom på banen tidsnok til å ta for seg Telia-Telenor- fusjonen. Tenk på hva satire kunne ha utrettet her!

Aktualitetsmagasin
\"Egentlig\" er lagt opp som et aktualitetsmagasin, en blanding av \"Redaksjon 21\", \"Forbrukerinspektørene\", \"Sentrum\" og \"Robinson\". Egentlig det eneste programmet seerne trenger å se, ifølge tekstredaktør Peder Udnæs.
Tekstredaksjonen består for øvrig av fire forfattere, inkludert Peder Udnæs, samt noen eksterne forfattere som Knut Nærum og Are Kalvø. For å fange opp de aller siste nyhetene gjøres de siste opptakene sendedagen, fredag.

Men hvor er Øystein Bache?
Noen vil kanskje lure på hvorfor ikke Øystein Bache er med i gjøglergjengen. Er det knute på tråden mellom Øystein og meg (Rune Gokstad)?
-Jeg er med, jeg, sier Øystein, men denne gangen er jeg bak kamera.. Kasper Mærli og jeg er producere ute i felten. Rune og jeg deler fortsatt kontor og driver sjelesorg for hverandre, sier Øystein, som synes det er artig med vekselbruk av denne sorten. Han lover helt sikkert å vise seg på skjermen igjen senere.

NRK1 fredag kl 21.00

Bilde (via Scanpix/Internett)
Fra v. Rune Gokstad, Sigrid Huun, Rune Andersen og Rigmor Galtung skal fortelle oss hvordan det Egentlig står til i kongeriket Norge..(NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert underholdning
Tekstredaktør Peder Udnæs, prosjektleder Guri Skavlan
Med Sigrid Huun, Rigmor Galtung, Rune Andersen og Rune Gokstad
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83