Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 10. mars 2006 kl 19.55 Beat for beat

Syngende søstre og komiske kamerater

Kveldens deltagere samlet på et brett. Øverst fra venstre: Anders Bye, Ivar Dyrhaug og Jon Niklas Rønning. Nederst, fra venstre: Benedikte Kruse, Anine Kruse og Jannike Kruse. (Foto: Erik Dyrhaug)
Kveldens deltagere samlet på et brett. Øverst fra venstre: Anders Bye, Ivar Dyrhaug og Jon Niklas Rønning. Nederst, fra venstre: Benedikte Kruse, Anine Kruse og Jannike Kruse. (Foto: Erik Dyrhaug)
Jannike, Anine og Benedikte har mer til felles enn utseendet og etternavnet Kruse. De er alle tre musikktalenter og opptrer i kveld på samme lag. Det motsatte laget er hakket mer komisk; der finner vi nemlig stand up-duoen Bye & Rønning!

Søstrene Kruse kommer fra en svært musikalsk familie og er flasket opp med noter, toner og spill. Begge foreldrene underviser på Norges musikkhøgskole der også døtrene har studert og studerer.

Jannike, som er eldst og trolig den best kjente av søstrene Kruse, så vi sist som politibetjent på tv der hun medvirket i krimserien "Slangebæreren" og "Drømmefangeren". Akkurat nå er Jannike mellom jobber, men sysler med sitt eget soloprosjekt og tar oppdrag som frilanser.

Søstrene Anine og Benedikte, derimot, er i havn med en plate som blir utgitt nå i mars. Det er med andre ord ingen tvil om at det er en sangglad trio vi får møte hos Ivar Dyrhaug i kveld.

Jon Niklas Rønning og Anders Bye spiller mer på humor når de opptrer, men skal altså få testet sangstemmen i kveld. Duoen er kjent for sine komiske parodier på kjente låter, som Bjørn Eidsvåg "Eg ser" gjort om til "Eg ser at du har øl".

Kameratene har kjent hverandre siden videregående og er så glade i hverandre at de i en periode delte leilighet og satt oppe hele natten for å se på gamle Frøland-revyer...

I tillegg til å være en del av stand-up-duoen Bye & Rønning skriver Jon Niklas Rønning tekster for mange kjente komikere foruten sin egen kronikk i Aftenposten. Til sommeren planlegger duoen et stort sommershow på Latter i Oslo, men akkurat nå er de i full sving med forberedelsene til sitt nye talkshow "Bye & Rønning" på NRK2. Programmet har premiere 14. mars.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf 23 04 99 18/988 588 80

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer: