Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 18. oktober 2000 kl 20.00 Kokkekamp

Kokkekamp (ttv)


NRK1 onsdag 18. oktober kl 20.00
Kokkekamp (3:8)

Mestermøte i \"Kokkekamp\"

De to kokkene og alpinistene som møtes til dyst i kveld har alle mottatt edelt valør for sin innsats på sine respektive områder.

Tom Stiansen, verdensmester i alpint og Hans Petter Buraas, olympisk mester i slalåm, er deltakerne i kveldens \"Kokkekamp\". Ved sin side har de Terje Ness og Bent Stiansen, begge verdensmestre i kokkekunst. Dette er fire menn som er vant til å kjenne presset fra klokka, og det er dermed duket for en spennende aften i Brita Gardens kjøkken.

Om \"Kokkekamp\"
Det populære matprogrammet \"Kokkekamp\" med Brita Garden som programleder blir sendt på nytt denne høsten. Her kjemper kjente personligheter om å lage den mest delikate retten på 20 minutter. Råvarene har de kjøpt på forhånd, og de har fått et tak på rundt hundrelappen. Hver deltaker har en velrenommert kokk ved sin side.

Kokkene er hentet fra det absolutt ypperste selskap. Harald Osa driver Holmenkollen Restaurant, og Frode Aga er kjent fra serien \"Antikviteter & snurrepiperier\". Både Bent Stiansen og Terje Næss er forhenværende verdensmestere. Sonja Lee, datteren til Mr. Nudel himself, driver restaurant Magma i Oslo.

NRK1 onsdag kl 20.00
Tidligere sendt 29.9.99

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Brita Garden
Prosjektleder: Stina Greaker
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)

Bilder
1. Hos Hans Petter Buraas og Terje Næss er det kylling og pasta som står på menyen.
(Foto: Bengt Wilson)

2. Kokk Bent Stiansen og alpinist Tom Stiansen har valgt å lage retter av frukt, grønnsaker og fisk. (Foto: Bengt Wilson)