Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 18. januar 2002 kl 23.15 Den tredje vakten

Korrupsjon

Ty Davis blir midlertidig beordret til å patruljere gatene til fots sammen med en kollega som går under navnet Candyman. Gjennom ham får Ty vite at hans egen avdøde far var korrupt.

Til å begynne med beundrer Ty den noe eldre kollegaen for hans måte å håndtere politisaker på. Beundringen går imidlertid over til frykt og avsky når Candyman plutselig vil gi Ty penger. Dette er Tys andel av en større bestikkelse Candyman har presset ut av en narkolanger. Ty nekter å ta imot pengene – til Candymans store forundring. Tys far og Candymans tidligere kollega hadde nemlig ikke sagt nei takk.

Samtidig har Faith og Bosco funnet Mindy, en 15 år gammel mentalt tilbakestående jente som har vært savnet. Mindy er sammen med sin 23 år gamle kjæreste Francis som også er tilbakestående. Nå vil Mindys mor anmelde Francis for å ha hatt sex med datteren.

Docs far slipper omsider ut av sykehuset, og oppfordrer sin sønn til å ”leve i nuet”. Dette får Doc til å ta gifteringen av fingeren, og gjøre et fremstøt overfor dr. Morales…

Om ”Den tredje vakten”
Suksessprodusentene John Wells (”Akutten” og ”Presidenten”) og Christopher Chulack (”Akutten”) er tilbake med et intenst actiondrama fra New Yorks gater. Vi følger en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet.

Monte ”Doc” Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og følelsene for ham er ikke helt sluknet ennå. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Doherty har fått en ny kompanjong, den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

Politiet i 55. distrikt har heller ikke rolige dager. Maurice ”Bosco” Boscorelli (Jason Wiles) er en tøffing, men hans bestrebelser på å kunne kalle seg ”supercop” irriterer hans partner Faith Yokas (Molly Price), mor til to barn og ulykkelig gift. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John ”Sully” Sullivans (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket. Sully er dessuten lite begeistret for sin nye og urutinerte partner Ty Davis (Coby Bell), sønn av Sullys forhenværende kompanjong som ble drept i tjeneste.


Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf. 23 04 72 36

LENKER
  • NBCs websider