Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. oktober 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Susan kaster seg inn i politikken

Susans (Zöe Wanamaker) politiske dør til dør-aksjon er ikke helt vellykket…(Foto: BBC)
Susans (Zöe Wanamaker) politiske dør til dør-aksjon er ikke helt vellykket…(Foto: BBC)
Susan engasjerer seg politisk for å få orden på lokalmiljøet, mens sønnen Michael har skaffet seg en noe spesiell kjæledegge. Ben har mest lyst til å rømme fra alt sammen.

Michaels kjæledegge er en kjempeedderkopp som han har kalt Nicola. Det blir full oppstandelse når det viser seg at Nicola er borte. En tarantella på vidvanke er ikke noe Susan og Ben ønsker seg. Som om ikke dette er nok, forteller Michael at Nicola er gravid.

Susan starter sin politiske dør til dør-kampanje, men finner fort ut at velgerne er ganske apatiske. Datteren Janey vil bare stemme på henne hvis hun vasker klærne hennes, og Ben prøver faktisk å sabotere hele kampanjen.

Vil Susan til å vinne valget? Og vil Nicola komme til rette før huset vrimler av små baby-edderkopper?

Om serien
Ben Harper (Robert Lindsay) er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Kona Susan (Zöe Wanamaker) er både rappkjeftet og temperamentsfull og barna Nick (Kris Marshall), Janey (Daniela Denby-Ashe) og Michael (Gabriel Thomson) sørger for liv og røre på hjemmefronten.

I sesong 5 er Nick flyttet hjemmefra og Janey kommer tilbake fra universitetet med den lille sønnen Kenzo. Yngstemann Michael bor fortsatt hjemme. Abi (Siobhan Hayes), som er en slektning av Ben, bor også hjemme hos Harpers. Roger (Kieron Self) er en kollega av Ben på tannlegekontoret. Han har et godt øye til Abi.

Britisk komiserien (2004)
Originaltittel: "My Family", sesong 5
Episodetittel: "First Past the Post"
Med Robert Lindsay, Zöe Wanamaker, Gabriel Thomson, Nick Marshall, Daniela Denby-Ashe, Siobhan Hayes, Kieron Self
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78