Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. august 2007 kl 23.15 Hotell Babylon

Dårlige nyheter

Charlie (Max Beesley) og Rebecca (Tamzin Outhwaite) får ubehagelige nyheter i kveldens episode. (Foto: Carnival Films /BBC Worldwide)
Charlie (Max Beesley) og Rebecca (Tamzin Outhwaite) får ubehagelige nyheter i kveldens episode. (Foto: Carnival Films /BBC Worldwide)
Rebecca har en vanskelig dag som sjef og må ta flere tøffe beslutninger.

Da 3000 pund forsvinner fra en av gjestenes rom, må Rebecca være hard mot betjeningen. Alle er mistenkt, og risikerer å bli oppsagt hvis de blir anklaget.

I mellomtiden har Derek, via Charlie, klart å overtale Rebecca til å intervjue hans lunefulle sønn for en jobb på hotellet. Men noe Derek sier får Charlie til å mistenke Derek for å være hotelltyven, og Rebecca har ikke annet valg enn å gi Derek sparken.

Men ubehagelighetene stopper ikke der. En hotellgjest, som har hatt et mindre perfekt opphold på hotellet, overrasker alle med å avsløre at han jobber som hotellinspektør. Og han kommer med en grufull trussel.

Mer om serien
Vi stiger inn et av Londons fasjonable hoteller i dramaserien "Hotel Babylon". Det har fem blanke stjerner i logoen, gjestene er mer falmet. I en forførende og sexy hotellverden skapes drama og intriger – eller løses opp – for den rette slant penger. Dette er en verden av vellevnet og overflod der du kan være den du har lyst til, for en
natt eller flere.

Tamzin Outhwaite (kjent fra rollen som Melanie i "Østkantfolk") spiller hotellsjef Rebecca Mitchell. Hun har Max Beesley ved sin side som nestsjef Charlie, Emma Pierson i rollen som Anna i resepsjonen og Dexter Fletcher som dørvakten Tony.

I tillegg kommer pikkoloen, portieren, værelsespiken og garderobieren. Alle med en framstikkende hånd, for her kan det meste ordnes for penger.

Glamour, glatte fjes, glitrende krystallkroner – "Hotel Babylon" er et dypdykk inn i en frenetisk, non-stop-verden. Fra den diskrete nattportieren til den utsvevende bartenderen, her har alle sin historie.

Serien bygger på forfatteren Imogen Edwards-Jones bestseller-roman med samme tittel.

Britisk dramaserie (2006)
Originaltittel: Hotel Babylon, serie 1
Produsert av: BBC Worldwide
I rollene: Tamzin Outhwaite (Rebecca Mitchell), Emma Pierson (Anna Thornton-Wilton), Dexter Fletcher (Tony Casemore), Max Beesley (Charlie Edwards) og Natalie Mendoza (Jackie Clunes)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no


LENKER
  • Les mer