Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. desember 2003 kl 22.30 Store Studio

Krigsvoll i "Store Studio"

Anne Lindmo og Per Sundnes får i kveld besøk av Anne Krigsvoll. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes får i kveld besøk av Anne Krigsvoll. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
"Store Studio" har lett med lys og lykter etter en anledning til å invitere Anne Krigsvoll på besøk. De beskriver henne som Norges barskeste og mest uslipte diamant av en skuespiller. I kveld gjester hun Anne Lindmo og Per Sundnes i studio. I tillegg kommer Elling-regissør Petter Næss.

Anne Krigsvoll er aktuell i "Det kalde barnet" som spilles på Nationaltheatret fra slutten av november. Stykket er skrevet av Europas kanskje hotteste unge dramatiker akkurat nå, tyske Marius von Mayenburg. Rollefigurene må gjennomgå både blotting, bryllup, begravelser og Berlins bankende uteliv.

Etterspurt nordmann
Det er alltid gøy når en nordmann blir oppdaget i det store utlandet. Sistemann ut er filmregissør Petter Næss, som etter suksess og Oscar-nominasjon med den første Elling-filmen, har fått flere tilbud fra Hollywood. Hele 25 manus har han fått tilsendt, og av dem har Næss sagt seg interessert i to filmprosjekter. Nå har han vært i USA for å diskutere med de store sigarrøykende produsentene.

Flink fyr fra Færøyene
Teitur(25) fra Færøyene fikk platekontrakt i USA og er nå i ferd med å legge verden for sine føtter med debutalbumet sitt, "Poetry & Aeroplanes. Han spiller live i Store Studio.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside