Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 2. april 2005 kl 20.20 Den store klassefesten

Dan Børge ser dobbelt

Linn Skåber og Dennis Storhøi er Dan Børge Akerøs siste gjester denne våren. (Foto: Terje Bendiksby, Scanpix)
Linn Skåber og Dennis Storhøi er Dan Børge Akerøs siste gjester denne våren. (Foto: Terje Bendiksby, Scanpix)
Linn Skåber og Dennis Storhøi får æren av å være de siste gjestene i denne runden av Den store klassefesten. Men det er moren og tanten til Linn Skåber som stjeler showet!

De to friske fruene er tvillinger og har begge delt på rollen som mamma for Linn. I kveld får vi høre mange morsomme historier fra oppveksten, og de to damene er ikke snauere enn at de nesten tar over hele showet fra Dan Børge Akerø.

Linn Skåber har alltid vært en spilloppmaker og skuespiller, og vi får se henne i flere uvante positurer i kveldens program.

Skuespiller-kollega Dennis Storhøi er Fredrikstad-gutt og har med seg klassen sin fra Kråkerøy. Han er tv-aktuell som den frustrerte ektemannen til Anneke von der Lippe i dramaserien Ved Kongens bord, men her viser han seg fra en langt muntrere side. Blant annet får vi se ham som en dreven improvisatør sammen med en mimekunstner.

Fin duo
Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel disker opp med latinske rytmer og skaper stor stemning i studio.

Den store klassefesten
Ni lørdager inviterer Dan Børge Akerø seerne og tidligere klassekamerater til Den store klassefesten. Hver lørdag tar to kjendiser, politikere eller kjente idrettsutøvere med seg klassen sin fra barne- eller ungdomstida i studio.

Den store klassefesten fikk Gullrute-prisen for beste underholdningsprogram i 2002, og som vanlig kan programleder Dan Børge Akerø by på spennende oppgaver, utfordringer og overraskelser i studio for de to gjestene og klassekameratene deres.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64

Vises også i Nett-TV.