Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. desember 2011 kl 21.30 Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?

Hvem trenger hvem?


Fabrikken i Gjógv trues med nedleggelse. Samtidig er det stadig mer som tyder på at Havsteins behandlingsopplegg kanskje ikke har den effekten den burde ha. Er det muligens er slik at Havstein trenger beboerne sine minst like mye som de trenger ham?

Mattias avlegger Sofus og Eydis stadig flere besøk, i en tid for urolige nyheter. Nye forhold forsøkes, og alt risikerer å endre seg igjen, men ikke nødvendigvis til det bedre.

Om serien:
Mattias blir født samme natt som månelandingen finner sted, i 1969. Allerede som barn bestemmer han seg for å leve som Buzz Aldrin, det andre mennesket på månen og den evige toer.

Verken Mattias’ foreldre, kjæresten eller bestevennen Jørn klarer helt å akseptere denne livsanskuelsen, og det blir ikke bedre av det faktum at Mattias sannsynligvis har den største sangstemmen Norge aldri får hørt.

Når Mattias sommeren 1999 mister både kjæresten og jobben, lar han seg overtale til å bli med til Færøyene, hvor Jørns band skal spille konsert. Egentlig skal han hjem igjen etter noen dager. Men det skal så lite til før alt ramler sammen.

Produsert av Motlys for NRK
Produsent: Yngve Sæther
Regi: Geir Henning Hopland
Med: Pål Sverre Valheim Hagen, Bjarne Henriksen, Rikke Lylloff, Helle Fagralid, Chad Coleman, m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl, jade.josefine.nordahl@nrk.no tlf: 92403873 / 23044576
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice: info@nrk.no tlf: 815 65 900