Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 24. august 2000 kl 22.30 Sus i serken

Sus i serken (t)


NRK1 torsdag 24. august kl 22.30
Sus i serken (1:7)
Seriestart!

Jentehumor i høygir

Sally Phillips, Fiona Allen og Doon MacKichan er jentetrioen som skal sette lattermusklene våre i aktivitet denne høsten. De tre britiske skuespillerne sketsjer i vei i syv episoder på NRK1 fra og med torsdag 24. august. \"Smack the Pony\", som er seriens originaltittel, vant i fjor den amerikanske Emmy-prisen i kategorien beste underholdningsprogram.

De tre damene ligger høyest på listen over Storbritannias dyktigste komikere. De har stil, er originale og ubegrenset i sin humor og henter inspirasjon fra et stort utvalg av sterke, kvinnelige karakterer. Enten det dreier seg om New Age og healing, bussjåfører, latterliggjøring av Cola Light-reklamen, kåte kunstløputøvere eller femmes fatales, her er det intelligent humor å hente. Og det er ikke bare kvinner som elsker trioens humor. Det gjør også menn.

Sally, Fiona og Doon har skrevet mange av sketsjene selv, men har også hentet hjelp fra andre. Sally er kjent fra \"Lee & Herring\", \"Hippies\", Alan Davies Radio shows og har jobbet med komikerne Eddie Izzard og Alan Partridge. Sally er aktuell i filmen \"Bridget Jones\' dagbok\".

Fiona er kjent fra \"Goodness Gracious Me\" (som går på NRK1 under tittelen Birdy, birdy, nam, nam), \"Band Of Gold\" og \"Coronation Street\" og har også jobbet med Lenny Henry og Jo Bran. Hun har gjort mange radioshow, og en av hennes trofaste lyttere var faktisk Sally.

Doon har, i likhet med Sally, jobbet med Alan Partridge. Hun er også kjent fra filmen \"The Borrowers\" og seriene \"The Day Today\" og \"Brass Eye\". Hun har spilt både drama og komedie, både på tv, film og teater.

NRK1 torsdag kl 22.30

Bilder

Fiona Allen, Doon Mac Kichan og Sally Phillips (foran) i \"Sus i serken\" vant Emmy-pris i fjor for beste underholdningsprogram.

Morsomme Fiona Allen i \"Sus i serken\" som har premiere på NRK1 torsdag 24. august.

Sally Phillips er en av komikerne i \"Sus i serken\".

\"Sus i serken\"-trioen har gjort stor suksess med komi-serien sin. Nå vises den på NRK1.

Britisk underholdningsprogram
Originaltittel: Smack the Pony
Produsert av TalkBack Productions for Channel
Prosjektleder NRK: Niels Bierge, 23 04 91 15
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23 04 89 56 (anne.bekkevold@nrk.no)
For mer informasjon: http://www.planetcomedy.force9.co.uk/smackpony.html