Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 27. januar 2008 kl 22.40 Lydverket

Madrugadas nye album

I årets første ordinære Lydverket sendes et åpenhjertig intervju med Sivert Høyem og Frode Jacobsen om albumet de gjorde ferdig etter gitarist Robert Burås’ død i sommer.

Med albumet The Deep End (2005) og singlesuksessene The Kids Are on High Street og Lift Me (med Ane Brun) ble rockebandet Madrugada for alvor allemanseie med Spellemannpriser, et utsolgt Oslo Spektrum og enorme salgstall.

Tre år senere er alt snudd på hodet. Etter Roberts bortgang er bandets fremtid usikker, men albumet "Madrugada" er foreløpig siste kapittel i bandets historie.

Nye kometer
Madrugadas nye album kommer helt sikkert til å prege musikkåret 2008 her til lands. Men hvilke nye artister og band kan vi forvente oss bra ting fra?

Programleder Mona B. Riise har tatt turen til Eurosonic-festivalen i Nederland, som kickstarter hele musikkåret for journalister, festivalbookere og artistene selv. Finn ut hvem ekspertene har tro på skal få sitt store gjennombrudd i år!

DJ-ens søte hevn
DJ-en er definitivt tilbake. På midten av 90-tallet var DJ-er som Fatboy Slim og Armand van Helden stjerner på lik linje med popartister og rockeband. Nå er DJ-en i ferd med å få sin renessanse.

Amerikanske Diplo, franske Feadz og norske Todd Terje har ikke opplevd et bedre marked for DJ-en på 10 år. Men der en før rendyrket sjangere, er dagens DJ`ere mer eklektisk og blander cheezy pop med tunge beats, en mix som ser ut til slå an både hos konservative klubbgjengere og unge mennesker som bare er ute for å ha det gøy.

Egenprodusert musikkmagasin
Kontaktperson, Lydverket: Vaktsjef Vivi Stenberg, 23048421/48170315
Kontaktperson, Marked og kommunikasjon: Hilde Ljøen 23047236/95701147
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
Blir også sendt onsdag på NRK3