Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 8. september 2000 kl 19.05 Kelly

Kelly (t)


NRK2 fredag 8. september kl 19.05
Kelly Kelly (1:7)

Alenepappa møter ungkarskvinne

I kveld er det gjensyn med universitetsprofessor Kelly og den hardt arbeidende brannmannen og far til fire, Doug. Vi følger det umake paret som opplever kjærlighet ved første blikk, og som møter store utfordringer fra familie, venner og kolleger.

Doug Kelly (Robert Hays) og Kelly Novak (Shelley Long) er hovedpersonene i denne romantiske familiekomedien. I tillegg møter vi Dougs fire barn: guttejenta Maureen (Ashley Johnson), jentebedåreren Sean (Will Estes), sensitive Brian (Bug Hall) og 6 år gamle Casey (Gemini Barnett), som er overlykkelig over å få en ny mamma.

I det øyeblikk Kelly og Doug blir et kjærlighetspar, trer de inn i en svært krevende tilværelse. Ikke bare er Kelly nybakt mor til fire villstyringer som ikke uten videre godtar henne. Hun og Doug møter også skepsis fra kollegene som ikke tror på forholdet. Men dette er dyp kjærlighet, og det skal mye til å slukke flammen!

Første episode
Kelly og Doug har hengt sammen i to måneder, og det er på tide at Kelly møter Dougs fire håpefulle. Hvordan møtet forløper, får vi se i kveldens episode.

NRK2 fredag kl 19.05
Tidligere sendt 8.5.

Bilde
Kjærligheten overvinner alt for Kelly (Shelley Long) og Doug (Robert Hays). Eller gjør den virkelig det? (Foto: Warner Bros Television)

Amerikansk komiserie
I hovedrollene. Shelley Long, Robert Hays, Ashley Johnson, Will Estes, Bug Hall og Gemini Barnett.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)