Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. januar 2008 kl 20.25 Den store klassefesten

Dan Børge tilbake med nye klassefester

Det er klart for nye klassefester med Dan Børge Akerø.(Foto: Ole Kaland/NRK)
Det er klart for nye klassefester med Dan Børge Akerø.(Foto: Ole Kaland/NRK)
Ni lørdager fremover inviterer Dan Børge Akerø seerne og norske kjendiser til klassefest. I årets første gjenforening blir det moro, action og ikke minst rock’n’roll; Åge Sten "Glam" Nilsen og Alex Rosén møtes til duell.

Åge Sten Nilsen har hentet inn klassekameratene fra Sandbakken ungdomsskole ved Sarpsborg, hvor de gikk ut i 1985. Klassen var ganske vilter og rampete, men Åge var visstnok en snill gutt på skolen.

Alex Rosén har med seg sin klasse fra Grefsen barneskole anno 1981. Grefsen skole har avlet store underholdere i mange generasjoner, blant annet har Wenche Myhre, Nils Vogt, Øivind Blunck og Åsleik Engmark vært elever der.

Rocka underholdere
Åge Sten Nilsen, også kjent som "Glam", er vokalist i bandet Wig Wam. I 2005 vant gruppa den norske Grand Prix-finalen med låta "In My Dreams". Åge fikk vist frem andre kvaliteter da han i 2006 spilte rollen som dommeren i musikalen Chess.

Alex Rosén ble introdusert første gang for det norske folk som stuntjournalist i ungdomsprogrammet "U", høsten 1991. Etter det har han deltatt i en rekke TV-programmer både som gjest, programleder og stuntreporter. Alex har også hatt en karriere som vokalist i flere band, blant annet i gruppa Go-Go Gorilla, og som soloartist.

Både Alex og Åge vil møte på flere utfordringer i studio, og vi kommer til å få se at de to herremennene har ferdigheter vi garantert ikke visste at de hadde…

Banana Airlines sørger for tidsriktig musikk på kveldens fest og skal fremføre låta "En glad calypso om våren".

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Humorleverandører: Øystein Bache og Rune Gokstad
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no