Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 21. februar 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)

NRK1 søndag 21. februar kl 20.15
Offshore (72)

Tause kamphaner
Det er en underlig stemning på Huldra. Jonny og Harald vet at dersom noen får nyss om slåsskampen mellom dem, blir de sendt rett i land. Jonny forsøker så godt han kan å skjule bandasjene han har på hendene.
Torbjørn forstår imidlertid hva som har foregått. Likevel kan han ikke foreta seg noe som helst dersom ingen forteller ham hva som har skjedd.
Dagny er svært fornærmet på Kalle Olsen etter at hun lot seg overtale til å bli degradert. Likevel har hun vasket hele plattformen i påvente av den nye forpleiningssjefen, Berit Bjerke.
Berit er på sin side ganske så nervøs idet hun drar ut på Huldra med massevis av nye planer for en bedre organisering av forpleiningen.
Vidar og Solveig forsøker å finne ut hvordan de skal organisere livet sitt framover. Vidar har søkt jobb i Nordsjøen, noe Solveig mener bryter med alle de idealene de har hatt. Det er et brudd både med prinsippet om at familien skal være sammen, og med engasjementet de begge to har hatt i miljøbevegelsen.
Bob og Hroar Torgersen forsøker fortsatt å redde Susanne, uten særlig hell. Men i løpet av denne episoden skjer det noe som forandrer situasjonen totalt for familien...

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
I noen av rollene: Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Håvard Bakke, Kristoffer Joner, Stine H. Varvin og Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Jonny (Frank Krog) og Harald (Jarl Goli) forsøker å skjule at de har vært i et skikkelig slagsmål. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn- Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 70 - 72: Andreas Markusson
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 70 - 72: Petter A. Fastvold
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51