Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

P1 søndag 2. mars 2008 kl 22.05 Salmer til alle tider

Salmer i fastetid

"Salmer til alle tider" opplever lytterstorm som aldri før. Salmene engasjerer. Flere hundre brev strømmer inn hver eneste uke, svar på salmenøtta og ikke minst salmeønsker.

Det er brev som forteller om hva salmene kan bety i menneskers liv. Ja, salmene knytter kontakt mennesker imellom. Noen har direktekontakt med hverandre under og etter programmet. De deler salmeerfaringer og prøver å løse salmenøtta sammen. Salmekontakt.

Så har vi mange våkne lyttere. Noen av dem er opptatt av at vi er inne i fastetida og at det snart er påske. Dette vil prege programmet denne søndagen.

Og vi følgende salmer:

Til alle tider (Inger Lise Rypdal), Du som låg i natti seine (Capella), Naglet til et kors på jorden (Skruk), Klippe du som brast for meg (Oslo domkor), Min hyrde herren Jesus er (Adventsangerne) og Nå solen går ned (Sondre Bratland).

Og selvsagt "Velsigning" med Bodil Arnesen.

Forrige salmenøtt
Riktig svar sist søndag skulle være "Guds ord det er vårt arvegods", og vinnere av salmekruset ble Eva Solbakken fra Mosterhamn, Ottar Huslid fra Kristiansand og Aud Liljebakken fra Narvik.

Ny salmenøtt og nytt salmekrus!
Disse tre er de første som får tilsendt det nye salmekruset, nytt krus i ny design. Du kan også bli den heldige vinneren hvis du svarer på dagens salmenøtt, og den lyder slik:

Fra hvilken salme er strofen "mer kan de ikke få" hentet?

Påskesalmer
Mange har en helt spesiell salme som har betydd mye, en salme som på en måte har blitt en favorittsalme. Fortell oss hvilken salme du gjerne vil høre i "Salmer til alle tider", og skriv gjerne hvorfor du vil høre akkurat denne. Husk at salmene skaper kontakt og binder mennesker sammen.

Kanskje du skulle tenke på påskedag. Da sender vi "Påskesalmer til alle tider" i en hel time fra kl. 22.05. Send oss din påskedagssalme, gjerne sammen med et påskeminne!

Send inn svaret på salmenøtta og ditt salmeønske ved å klikke her.