Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 13. april 2007 kl 23.20 Forloveren

Farlig forlover

Forloveren: Kate og Michael gifter seg og bestevennen Peter er forlover. Men snart begynner merkelige ting å skje rundt det forelskede paret. (Foto: BBC)
Forloveren: Kate og Michael gifter seg og bestevennen Peter er forlover. Men snart begynner merkelige ting å skje rundt det forelskede paret. (Foto: BBC)
Et nygift par og en sjalu forlover er blant ingrediensene i BBCs thriller i to deler.

Kate og Michael møtes på et psykiatrisk rehabiliteringssenter og varme følelser oppstår. De blir raskt et par og Kate er overveldet av lykke den dagen Michael frir til henne.

Men Michael har en bestevenn, Peter, som skal vise seg å bli en slags tredjepart i det nyforelskede parets forhold. For selv om han aksepterer å være forlover i bestevennens bryllup er det helt tydelig at han misliker både Kate og hennes forhold til Michael.

Det som først virker som såret stolthet og sjalusi fra Peters side utvikler seg raskt til å bli noe helt annet. Og da Peter følger etter de nygifte på bryllupsreisen aner Kate at noe ikke stemmer.
Etter en rekke besynderlige hendelser begynner Kate å ane konturene av en mørk hemmelighet som Michael og Peter deler. Og det hun etter hvert finner ut gjør henne vettskremt.

Siste episode sendes førstkommende fredag.

Innkjøpt drama (2005)
Produsert av: BBC
Originaltittel: Best Man
I rollene: Richard Coyle, Keeley Hawes, Toby Stephens, George Irving, Indra Ove m. fl.
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/ 988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
info@nrk.no