Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 3. mai 2001 kl 22.30 U

U (ttv)


NRK1 torsdag 3. mai kl 22.30
U (14)

Nytt liv og nye sjanser

Åse og Cheb prøver å finne tilbake til hverandre, til tross for at Åse har vært utro og Cheb er gift med en annen kvinne. Rune melder kjæresten savnet hos politiet og Håvard lager musikkvideo for å komme på TV Buskerud. Alt dette i kveldens U.

Cheb, Åses eks- kjæreste, må sitte i rullestol etter en stygg skiulykke. Under sykehusoppholdet kommer det fram at Cheb har vært gift med en annen jente i fem år, et profoma- ekteskap. Dette har Cheb aldri fortalt Åse. Åse bestemmer seg likevel for å tilgi Cheb, og håper også at Cheb vil tilgi henne for at hun var utro. Nå skal Cheb hjem fra sykehuset og Åse forbereder deres nye liv.

Rune alene igjen
Rune er i Stockholm på kjærlighetsferie med sin nye kjæreste, Anette. Han er veldig forelsket og prøver å gjøre alt riktig. Han forteller derfor kjæresten at han elsker henne dypt og inderlig. Men dette blir litt for mye av det gode. Dessuten er Anette litt mer spesiell enn det Rune trodde. Før han vet ordet av det er han alene igjen.

TV Buskerud
Håvard har ikke vært i hjembyen sin Drammen på veldig lenge og opplever til sin store forskrekkelse at han ikke er like populær som før. Håvard er fortvilet, men kompisen Steinar har en plan: Hvis de lager en musikkvideo hvor Håvard synger Strømsgodset-sanger og får sendt den på det kanskje sterkeste mediet i Drammen, TV Buskerud, vil alt bli som før. Kanskje.

U hver onsdag og torsdag
U sendes hver onsdag og torsdag klokken 22.30 frem til slutten av mai.

Vi møter Rune, Åse og Håvard i en kortfilmserie der de spiller roller som i all annen fiksjon, men mange av karaktertrekkene er hentet fra virkeligheten.

Rune (21) har mistet jobben og blitt asosial. Han stenger seg inne med Star Wars og Pizza Grandiosa. Men den noe dominerende moren hans flytter inn i hans ettroms leilighet for å få skikk på gutten sin.

Åse (25) er forelsket i Cheb fra Algerie. De er blitt samboere, men ikke uten komplikasjoner. Og verre blir det når Chebs bror kommer til Norge og trenger oppholdstillatelse. Det er bare én måte å få det på, og det er å gifte seg med en norsk jente.

Håvard (24) er tv-stjernen av de tre. Han har vært komiker på tv leeenge... Hans liv er ganske glamorøst og problemfritt. Inntil han mister jobben og oppdager at både dame og andre tv-stasjoner ikke verdsetter ham så høyt.


NRK1 torsdag kl 22.30

Egenproduksjon fra NRK Kulturavdelingen
U@nrk.no - www.nrk.no/u
Skuespillere:
Havard.lilleheie@nrk.no - 97682992
Ase.mork@nrk.no - 97145114
Rune.hagerup@nrk.no - 47334732
Redaksjonsledere:
Marius.hoel@nrk.no - 23045346
Jan.strande.odegardstuen@nrk.no - 23048516
Pressekontakt:
anna-marie.normann@nrk.no - 23047853

Bilde:
Åse og Cheb prøver å finne tilbake til hverandre igjen. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)