Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. mars 2001 kl 18.30 Reser

Reser (ttv)

NRK1 lørdag 17. mars kl 18.30
Reser

Rykter og sladder

Stian og Stine har reist til Odda for å lage kveldens sending. Etter ønske fra unge \"oddensere\" skal det handle om rykter, sladder og baksnakking. Madonna er imagerytteren over alle. I kveldens \"Reser\" får vi møte henne, i Stine Buers skikkelse, i musikkvideoparodien \"Don?t tell me - how to look\".

Hvorfor er vi så opptatt av sladder? Er det forskjell på sladder og rykter, og når kan man kalle det baksnakking? Hva er det verste å bli baksnakket om? Stine og Stian møter Odda-ungdom som kanskje kan gi oss svarene.

Madonna
En artist som alltid har vært tøffere enn ryktene, er Madonna. Hennes evne til å forandre seg har gjort alle til etterdiltere hva stilvalg angår. \"Reser\" nærmere på hvordan hun, alias Stine, valgte seg sin siste stil, cowboy.

Vi møter henne i nok en musikkvideoparodi, laget på oppfordring fra publikum som ønsket seg mer etter fjorårets suksess \"Britney goes Asia\" og \"Stiano Simone\".

Feil adressat
I klasse 8c er det kjærlighet i lufta, men SMS er ikke alltid den beste måten å sende melding om sin kjærlighet på. I hvert fall ikke hvis den kommer til feil person...

NRK1 lørdag kl 18.30

Egenprodusert barne- og ungdomsprogram
Programledere: Stine Buer og Stian Barsnes Simonsen
Prosjektleder: Paal Ritter Schjerven
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna-marie.normann@nrk.no)

Bilde
Madonna er imagerytteren over alle. I kveld møter vi henne, i Stine Buers skikkelse.
(NRK-foto)