Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 25. januar 2006 kl 21.30 Absolutt fabelaktig

Julefeiring med bismak

Eddy (Jennifer Saunders) blir hysterisk da Patsy (Joanna Lumley) kollapser og må kjøres til sykehuset. (Foto: BBC)
Eddy (Jennifer Saunders) blir hysterisk da Patsy (Joanna Lumley) kollapser og må kjøres til sykehuset. (Foto: BBC)
Det har vært et begivenhetsrikt år i Monsoon-familien. Saffy har fått seg kjæreste og blitt mamma, Eddy er dermed blitt bestemor (!) og således kommet nærmere datteren. Et faktum det er vanskelig for Patsy å svelge.

Eddy elsker barnebarnet og har vent seg til å være bestemor. Men navnet på ungen kan hun bare ikke venne seg til – Jane. Derfor insisterer hun på å kalle henne Lola. Muligens inspirert av Madonna?

Annerledes jul
For første gang insisterer Eddy på å feire jul hjemme. Vanligvis drar hun og Patsy til et eksotisk sted og drikker seg sanseløse. Patsy hater julen og nekter å forholde seg til høytiden i det hele tatt. All julestemningen og pratingen om familie får Patsy til å føle seg rent dårlig. Hun begynner å hallusinere om tidligere julefeiringer sammen med moren og søsteren. Så kollapser hun og må sendes rett til sykehuset. Kan dette være kroken på døren for godt for vår storrøykende og stordrikkende venninne?

Om serien
Edina (Eddy) og Patsy tilbake i fri dressur! Intet antrekk for vågalt eller ingen hårfrisyre for høy for de tilårskomne tenåringene. I åtte episoder har vi fått vi følge damenes krumspring i mote- og kjendisverdenen. Men nå er det slutt. Dette er den aller siste episoden vi får se med Patsy og Edina.


Innkjøpt komiserie 2003
Originaltittel: Absolutely Fabulous (Sesong 5)
Kveldens episode: Cold Turkey
Produsert av: BBC
Med: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield, Jane Horrocks.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/ 90 95 53 64
LENKER
  • Les mer