Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. april 2005 kl 18.30 Johnny og Johanna

Vendelas hemmelighet

Vendela (Victoria Ose) får med seg Johnny på et hemmelig oppdrag. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Vendela (Victoria Ose) får med seg Johnny på et hemmelig oppdrag. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Endelig virker det som Vendela vil lette litt på sløret og fortelle om hva det er hun er så redd for. Hvem er det som er etter henne? Johnny lover å hjelpe henne samme hva det er.

Johnny allierer seg med Konrad og forteller foreldrene at han skal overnatte hos ham. Sannheten er at han skal bli med Vendela på et hemmelig oppdrag. Robert har selvsagt fått snusen i at noe er på gang og setter i gang sin egen "etterforskning"…


Om serien
Gjennom tolv episoder på lørdagene fremover møter vi igjen gjengen i "Johnny & Johanna". Men det er én stor endring – 14 år gamle Michael Hansson har tatt over rollen som Johnny etter Nikolai Djupesland.

Serien begynner i kjærlighetens tegn. Johanna oppdager hva det er å være forelsket og at hun faktisk er veldig glad i stebroren sin, Johnny, etter at han blir utsatt for en fryktelig ulykke.

Egenprodusert dramaserie fra NRK Barn og ungdom
Prosjektleder: Birgitte Iuel
I rollene: Stig Henrik Hoff, Ines Prange, Maiken Kolle Riskild, Michael Hansson, Svein Roger Karlsen, Ole-Jørgen Nilsen, Gisken Armand, Annette Roth, Anette Waaler, Mikkel D. Nygaard, Alexander Langset, Jonathan Harket, Aksel Torvik Knutsen, Marie W. Kristiansen, Victoria Ose, Alemka Pinjo, Mikkel Bratt Silset og Trond Brænne.
Pressekontakt:Sidsel Linden , tlf 23 04 86 96/995 39 252