Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 15. juli 2002 kl 22.25 På nett

Alenemor i motvind

Yvonne (Sally Rogers) bestemmer seg for å kontakte Alexanders far. (Foto: BBC Worldwide)
Yvonne (Sally Rogers) bestemmer seg for å kontakte Alexanders far. (Foto: BBC Worldwide)
Dagmammaen forlater Yvonne, og alenemoren står fortvilet igjen. Hun klarer ikke å ta seg av Alexander uten hjelp. Men hjelpen kan kanskje vise seg å være nærmere enn hun tror.

Yvonne får store problemer da barnevakten går lei og slutter. Fran foreslår at Yvonne kontakter guttens far for å be om hjelp. Det ser i utgangspunktet ut til å være en god idé, hadde det ikke vært for at barnefaren er helt uvitende om at han har en sønn. Fran bestemmer seg for å ordne opp, og kontakter ham.

Jake har endelig en date med Maxine. Han frykter at hun vil snakke om faren hans, Murray, men frykten viser seg å være ubegrunnet. Maxine er tydelig interessert i Jake. Senere på kvelden kommer Jake og Murray i en krangel, og Jake drar rett til Maxine for å tilbringe natten der. Da han kommer på jobb neste dag får han vite at Murray har kollapset og ligger på sykehuset.

Om ”På nett”
I ”På nett” (”Attachments”) møter vi en broket forsamling talenter som med et utrettelig pågangsmot arbeider mot samme mål, nemlig å gjøre Seethru til et oppegående internett-selskap med musikknyheter, anmeldelser og sladder som spesialiteter. Firmaet er avhengig av investorer, og kampen om penger og anerkjennelse er hard. Sentralt i personenes liv står kjærlighet, sex og intriger på kontoret.

I tilknytning til serien er det opprettet en nettside som reflekterer dramaets viderverdigheter fra episode til episode. Det er de fiktive karakterene som ”på liksom” har oppdatert siden. Her er det lagt ut artikler som det refereres til i de enkelte episodene, man kan laste ned enkelte MP3-filer fra bandene som spiller i serien, og de fiktive karakterene har sine egne epost-adresser. Sidene blir ikke lenger oppdatert etter at serien er avsluttet i England, men er fremdeles tilgjengelige.

Personene i Seethru:
Mike (Justin Pierre)
Luce (Claudia Harrison)
Fran (Poppy Miller)
Brandon (Iddo Goldberg)
Reece (William Beck).
Zoë (Romola Garai)
Jake (David Walliams)
Sophie (Amanda Ryan)
Yvonne (Sally Rogers)
Pat Deely (Karl Shiels)
Ren (Christine Entwisle)
Sacha (Indira Varma)
Kumari (Anjali Mya Chada)
Tyler (Indra Ove)

Britisk dramaserie
Originaltittel: Attachments (Serie 2)
Produsert av World Productions for BBC Two
Produsent: Tony Garnett
Regi: Tony Smith, Kenny Glenaan, Julian Holmes, Susanna White
Pressekontakt Eirin Grytbakk, tlf: 23 04 74 83

Bilde
Yvonne (Sally Rogers) bestemmer seg for å kontakte Alexanders far. (Foto: BBC Worldwide)
LENKER
  • Mer om serien 
  • Seethrus egen nettside