Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 12. november 2002 kl 17.10 Da Capo

Anne Brown og Tommy Körberg i Da Capo!

Vidar Lønn-Arnesen, Tommy Körberg og Gunvor Hals (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Vidar Lønn-Arnesen, Tommy Körberg og Gunvor Hals (Foto: Rune Lønn-Arnesen)
Programmet denne gangen er fra 1994, og inneholder mye og variert musikk. Tommy Körberg har tatt turen over kjølen, og Anne Brown er også hjertelig til stede hos Vidar og Gunvor. Vi møter også en av Anne Browns elever, Deborah Friedman.

Tommy Körberg er populær i Norge, og i Da Capo synger han både ”Som en bro över mörka vatten” av Paul Simon og svenske sanger som Grand Prix-melodien ”Judy min vän” og Birger Sjöbergs ”Den första gång jag såg dig”. Körberg leder også allsangen i ”Drømmen om Elin”.

Anne Brown forteller om sin karriere og sitt liv i Norge. Hun forteller også om sitt spesielle forhold til George Gershwin. Hun var den første ”Bess” i operaen ”Porgy and Bess”, og gjorde ”Summertime” til en klassiker. Fra arkivet hører vi Anne Brown synge denne melodien. Deborah Friedman er en av Anne Browns elever, og hun synger ”O mio bambino caro”.

Det blir også dans i ”Da Capo!” denne gangen. Lena Granaas og Andreas Dale fra Drammen skrider inn og danser til orkestrets versjon av Glenn Millers ”Moonlight Serenade”. Programmet avsluttes med allsangene ”Hvite måke”, ”Drømmen om Elin”, ”Summertime” og ”Magedutti”.

Egenprodusert underholdning fra 1994
Programledere Gunvor Hals og Vidar Lønn-Arnesen
Prosjektleder Øivind Thue
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83