Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. desember 2004 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

En sak for Mike og Tricia

Mike (Jason Durr) og Tricia (Clare Calbraith) i
Mike (Jason Durr) og Tricia (Clare Calbraith) i "Med hjartet på rette staden". (Foto:Yorkshire TV)
Ute på Kirkby Farm skjer det mystiske ting. Under et høylass ligger en død gjeterhund. Gårdsarbeideren Len Fairchild faller plutselig om i et krampeanfall. Og en annen hund dukker opp med en død kråke i kjeften.

Mike får tak i Tricia, og sammen drar de ut til gården for å se til Fairchild. Tricia stiller en foreløpig diagnose som går ut på tetanus-forgiftning. Med Mikes hjelp får hun kjørt Fairchild til sykehuset.

Fra galt til verre
Hunden som fant kråka faller også om, og en død katt blir funnet på Kirkby Farm. Senere dør Fairchild. Oduksjon viser at det er stryknin som er ute og går, og mistanken rettes mot eierne av gården, familien Kirkby.

Nå går alarmen, og folk får beskjed om å holde kjæledyrene sine innendørs. Da Mike oppsøker Kirkby-familien ute på gården, gjemmer de seg for ham.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Heartbeat , (sesong 12)
Kveldens episode: Dirty Len
Produsert av: Yorkshire Television
Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson, William Simons, Tricia Penrose, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57