Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 20. mai 2003 kl 19.55 Forandring fryder

Tenåringsrom på Skedsmo

Programleder Hilde Hummelvoll og altmuligmann Otto Robsahm i
Programleder Hilde Hummelvoll og altmuligmann Otto Robsahm i "Forandring fryder". (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
To tenåringsrom på Skedsmo står for tur når Hilde Hummelvoll i kveld byr på en ny oppussingsrunde i "Forandring fryder".

Miriam (15) og Christopher (14) er naboer på Skedsmokorset, og mødrene deres, Bente Wøhni og Karin Nybakk, er gode venner. Nå er de blitt enige om at tenåringenes rom trenger fornyelse.

Begge værelsene har skråtak og trenger bedre planløsning. Miriam har lyst på sprekere farger enn lys lilla, og hun trenger mer arbeids- og oppholdsplass. Christopher ønsker seg et mye tøffere og mer "guttete" rom.

Interiørdesignerne Bengt Simonsen og Marzela Rozo Spone er anførere for hvert sitt lag, mens Hilde Hummelvoll som vanlig overvåker det hele på seernes vegne og også trår til med en hjelpende hånd der det trengs.

Om serien
Seks tirsdager fremover blir det gjensyn med serie 3 av "Forandring fryder", som ble sendt høsten 2002.

I hvert program møter vi to nabopar som har et felles ønske: Å pusse opp eller forandre et rom. Men hvordan det skal se ut, og selve oppussingsjobben, tar de sjansen på å overlate til hverandre. I 48 timer holdes de unna sitt eget hjem mens det snekres, males, lakkes og bygges. Og prislappen på innkjøpt materiell skal ikke overstige 10.000 kroner.

I hvert program er to interiørdesignere anførere for hvert sitt lag, en oppgave som alternerer mellom Annett Sturk, Mads Moe, Bengt Simonsen, Linda Johnsen og Marzela Rozo Spone. Snekker og altmuligmann Otto Robsahm som alltid uunnværlig for begge lagene.

Egenproduksjon fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Guri Skavlan
Regi: Line Norling
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99


LENKER
  • Hjemmesider